Miaz hogy felveti a gyanúját? Azthittem teljes képet ad. Félek. Most rákos vagyok, csak nem merte elmondani?
ezt magyarázza el nekem valaki, nagyon ideges vagyok és nagyon félek.
18éves lány vagyok,, és a nyakam bal oldalán van 1 cseresznye nagyságú csomó...sokszor voltam vele dokinál, de senki se tudott segiteni annyit mondtak hg nem rosszindulatú.
2hete voltam 1 orvosnál a kékgolyó utcában, ő csináltatott cítologiát az kimutatta h JÓINDULATÚ nyálmirigy daganat. És a nő elküldött multhéten MRI.re.
És ma kellett visszamennem a nőhöz az eredményért, atmondta h az MRI FELVETI A ROSSZINDULATÚ DAGANAT GYANÚJÁT, ezért leküld egy másik korházba egy ujabb cytologiára. NEMÉRTEM, MERT AZ MRI PONTOS KÉPET AD!!!
És rengetegszer vettek tőlem vért is kb 2hete, fehér-vörös vérsejteset is, és azzal nemvolt baj.
És mondta a nő, h akár jó akár rossz kikell venni, de ha rossz akkor az arcidegemet is átkell vágni. és kapok gyógyszert
Én nem akarok béna arccal élni. Most rákos vagyok, vagy nem merte megmondani az igazat?
De akkor a szövettan miért mutatott joindulatút? és a véremmel h h minden ok?
igen a csomóbol 2x is.
e héten elküld még 1re máshová
a cytologián azvolt h jóindulatú nyálmirigy elváltozás.
de most komolyan béna arccal kell majd élnem a 21.században??? 18évesen
Bocsánat, de meglátásom szerint inkább lennék béna szájú lány 18 évesen, mint halott.
Amúgy még egyáltalán nem biztos, h műtenek, ne erre készülj. Az béna arcon is rengeteget lehet javítani tornával, aki nem ismert előtte, észre se veszi. De tényleg ez legyen a legnagyobb gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!