Nagyon félek hogy rákos vagyok! Mit tegyek?
Olvasgattam a neten egy kicsit és hát...rátaláltam a rák 5 figyelmeztető jelére.Rákattintottam és hát van egy pár tünetem:
fejfájás:Hát néha fáj a fejem de annyira is szokott hogy a nem tudok aludni de a fájdalom csillapító segít.
Szédülés,hányás:Hát néha szoktam szédülni és szokott hányingerem lenni de sosem hányok.
Látászavarok:Nekem szokott olyan lenni hogy ilyen homályos függönyszerű valamit látok (amúgy szemüveges vagyok)
Epilepsziás roham,személyiségzavar:nincs
Bénulás:nincs
kérlek titeket hogy értelmes válaszokat írjátok mert ez fontos nekem!
11/L
Az iskola melle jarsz? Nem azert kerdeztem h ha a fejed faj akk mellrakod van te nagyon hulye
Csak h egyaltalan van e ennyi eszed vagy felesleges rad idot vesztegetni de ugy nez ki h van
Na most felejtsd el amit fent irtam...
Na tudod az interneten nagyon sok minden hulyeseget irnak. A fejed sok mindentol fajhat,a keves fojadektol fronttol stb.
Szedulni ha hamar vagy gyorsan alsz fel,vagy csak szimplan is megszedulhetsz ez nagyon sok emberrel megszokott tortenni.
A hanyast szerintem mar inkabb csak bekepzeled. De az is sokmindentol lehet. Lehet h csak gyomorrontasod volt.
Beszelned kellene errol a szuleiddel, ok elmagyaraznak neked h milyen veszelyei lehetnek az internetnek,es h amit ott irnak az nem feltetlenul igaz. Lehet elvinnenek pszichologushoz,mert ugy nez ki h hipohonder vagy(az az aki bekepzel maganak betegsegeket). Vagy csak sziplan gyerek. Ha nagyon aggodsz miatta,elvinnenek a haziorvosodhoz,es ha o szuksegesnek latja akk elkuldene tovabbi vizsgalatokra.
A tobbi valaszolot is ertsd meg,ahogy az elobbi valaszaimmal engem is. Mi mar regebben voltunk ilyen kicsit,(en mondjuk nem,de sztem a nagytobbseg igen)es nagyon idegesito tud lenni amikor egy nalunk fiatalabb szol be nekunk,esetleg hulyez le. Elhiszem h zavar amit irtak neked,de azert akk is idosebbek nalad,ugyh a tisztelet legyen meg. 15/l
A rák nem ilyen. Tudom, vesztettem el fontos embereket miatta (barátot, rokont, szülőt...)
Nem tudod hogy van. Először nincs tünete.
Ha ebben az időszakban kapod el, akkor jó eséllyel túléled.
Apám májrákos volt. Tudod honnan tudtuk meg? Fájt a háta.
Átjött egy kedves, idős szomszéd megmasszírozni - anyum nem tudta kimasszírozni a merevséget, a néni pedig régen az egészségügyben dolgozott.
Ő mondta, hogy rögtön menjen el vérvételre.
Ez volt a második rákja, ez vitte el.
Az előzőt legyőzte. Az egy teljesen átlagos vérvételi vizsgálatból derült ki, nem is gondolta volna senki hogy bármi baja lenne.
Neked nem kell aggódni - a családodban nem fordult elő, a tüneteid egy mindennapi migrénre utalnak, és fiatal is vagy.
én vagyok a legjobb nyelvtanos a suliban csak vannak olyan napok amikor a helyesírás egyeltalán nem érdekel engem.
Pedig inkább a helyesírás érdekelhetne ahelyett, hogy olyan dologgal foglalkozol, amit csak beképzelsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!