Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon félek hogy rákos...

Nagyon félek hogy rákos vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a neten egy kicsit és hát...rátaláltam a rák 5 figyelmeztető jelére.Rákattintottam és hát van egy pár tünetem:

fejfájás:Hát néha fáj a fejem de annyira is szokott hogy a nem tudok aludni de a fájdalom csillapító segít.

Szédülés,hányás:Hát néha szoktam szédülni és szokott hányingerem lenni de sosem hányok.

Látászavarok:Nekem szokott olyan lenni hogy ilyen homályos függönyszerű valamit látok (amúgy szemüveges vagyok)

Epilepsziás roham,személyiségzavar:nincs

Bénulás:nincs

kérlek titeket hogy értelmes válaszokat írjátok mert ez fontos nekem!

11/L

2017. szept. 3. 18:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
91%
Ez történik, ha apuci meg anyuci megengedi a gyereknek, hogy egész nap simogassa a telefont.
2017. szept. 3. 19:57
 12/41 A kérdező kommentje:
én gépről irok nem telorol amugy van 2 tabletom meg 4 telom
2017. szept. 3. 19:59
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rákos, nyugodj meg! Menj el a gyerekorvoshoz, és kérj beutalót a laborba. Abból minden kiderül, hogy mi a baj? Agydaganattal komolyabb tüneteid lennének. Ebben a korban nem szokott ez a betegség jelentkezni. Próbálj meg sportolni napi szinten, és étkezz rendszeresen. Aludd ki magad alaposan, és szedj vitaminokat. Ezek segíteni fognak, hogy egészséges maradj.
2017. szept. 3. 20:03
 14/41 anonim ***** válasza:
94%

"amugy van 2 tabletom meg 4 telom"

Kit érdekel? xD

2017. szept. 3. 20:37
 15/41 A kérdező kommentje:
#14-es válaszoló köszi az értelmes választ :)
2017. szept. 3. 20:38
 16/41 A kérdező kommentje:
leszarom kit érdekel ha érdekel akk nem érdekel ha nem nem ennyi!
2017. szept. 3. 20:39
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
Gratulalok h egy nalad idosevbet lenyomorekozol csak azert mert azt hiszed h ha a neten azt irjak akk az ugy van..mondom en sem lettem se miniszterelnok sem kiralykisasszony a net megis azt mondta
2017. szept. 3. 20:49
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Amugy miert azt gondolod h pont agydaganatod van? Miert nem valami masra gyanakszol?
2017. szept. 3. 20:54
 19/41 anonim ***** válasza:
78%

A nyelvtan könyvet olvasgassad inkább.Azt ,,tabletemnek'' írják.

Nekem fáj a fejem,szédülök;és nemár hát ez két tünet😱

Hat akkor nekem is rakom van?

Nem kene minden hülyeséget elhinni ami a neten van.

Ha beteg lennél akkor zokogva mennel anyucihoz/apucihoz hogy nembírom menjünk orvoshoz hogy annyira fáj a fejed.Az agydaganatos gyereknek az algopirin nem mulasztja el a fájdalmukat csak erős gyogyszerek tudják valamennyire enyhíteni.

Utána kéne nézned egy orvosi szaklapon vagy orvoshoz menned.

2017. szept. 3. 21:03
 20/41 A kérdező kommentje:
most nem fogom neked olvasni a nyelvtan könyvet mert amúgy én vagyok a legjobb nyelvtanos a suliban csak vannak olyan napok amikor a helyesírás egyeltalán nem érdekel engem.
2017. szept. 3. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!