Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?
Van benne igazság 39%-os,de egy lánynál meg nagyon ciki lenne még ha kettesével is menne a vizsgálat pucéron,ahogy van fiú akinél szintén így van.
Szóval azért figylembe kell venni,hogy nem vagyunk egyformák ezért is szokták a jobb helyeken a külön vizsgálat lehetőségét megadni.
De azt sose értettem hogy ha nem szükséges a vizsgálathoz mért kellene levetkőzni teljesen.Simán alsóba be lehetne menni és ha arra kerül a sor,fél másodperc alatt le lehet húzni még sem olyan ciki akkor már.Nálunk ilyen vizsgálatok szerncsére nem voltak.
49%-os!
Ez durva és senki nem lépett még ezügyben semmit?Se szülők,se edzők?Mindenkinek ennyire vagytok valójában fontosak?
-Lehet hülyén hangzik,de akkor ott hagynám az egész sportot,ha nem találnák erre más megoldás,nem vagyok se nudista,se magamutogatos,ha csak az orvos van nekem akkor sem jönne be a meztelen vizsgálat,nem hogy tömeg előtt.
Hát nézd, ő ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig az ő orvosi vizsgálatának így kell történniük, szóval szakmailag megindokolja. De mindenki engedelmeskedik neki, mivel nem lehet máshoz menni.
Volt aki szégyenlősködött előtte, de azzal csak bunkózott, kiabált, szóval tényleg jobb átesni rajta pár perc alatt, pedig legtöbbször ő is többesével hívja be a fiatalokat, na meg nagy ívben lexarja, hogy ki kit lát, a tipikus helyzet, hogy a folyosóról meg sokan belátnak. Na de hát ez őt nem érdekli. Ja olyan is volt egyszer, aki nem akart levetkőzni, és annak nem adta meg az engedélyt, mert azt mondta, úgy nem tudja megvizsgálni, csak az a gyerek nagyon szégyenlős volt, aztán a boxert nem akarta levenni.
Hát látod, így megy ez ...
49%-os,te vagy a nyuszis kérdező!
Na most egyszer elit iskoláról beszélsz,hogy azok mások,meg te is,ott nem megengedhető,után arról hogy ismersz fiatal sportolókat és ott egyszer azt írtad egy másik hozzászólásodba,hogy boxerban vizsgálják,mert nincs nemiszerv vizsgálat(,amikor én reagáltam a versenytáncos unokatesómmal az korábbi írásodra,hogy nálunk nincs ilyen és akkor írtad nálatok sem).Most akkor nem tudom mi a helyzet valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!