Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Droggal kapcsolatos kérdés....

Droggal kapcsolatos kérdés. írnátok véleményt? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Elnézést, egyáltalán nem jó topicba írom ezt, de ugyebár nincs olyan hogy drogok topic, ezt a kategóriát pedig elég sokan olvassák, így gondoltam ide írom. :)

Nos, a lényeg, hogy 20 éves vagyok, egyetemista. Igazából én soha nem akartam ilyen dolgoknak a közelébe se menni, alkoholt sem ittam még soha ennyi idős létemre, nem is dohányzom vagy semmi hasonló. Van egy ismerősöm, aki nemrég kipróbálta a füvet. Úgy volt hogy csatlakozom hozzá, mert hát a fű mégsem annyira komoly dolog, 1x ki lehet próbálni az életeben, ennyi belefér. Sajnos nem jött össze a dolog, így a közös füvezésünk elmaradt. Ezek után pedig ez az ismerősöm előállt azzal, hogy kipróbálná az LSD-t. Elég megdöbbenten fogadtam a dolgot, nem hittem volna hogy ilyesmivel próbálkozna, ugyanis egyébként egy nagyon kedves és normális illetőről van szó.

A lényeg, hogy ebbe is be akarna engem vonni. A fűre még talán igent mondtam volna, de ez azért kicsit durva, és tanácstalan vagyok. Egyszeri alkalomról van szó, és mindketten vagyunk kellően érettek ahhoz, hogy ezt be is tartsuk. Kultúráltan csinálnánk, szépen összeülnénk egy este, és lenne mellettünk egy józan ismerős is a biztonság kedvéért. Tehát nem ilyen diszkó mögötti, igénytelen, összecsapott alkalomról beszélünk, hanem egy ésszel megtervezett estéről, kellő biztonságban.

Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom belemenjek-e. Természetesen ellenzem a drogokat, a világért sem válnék függővé vagy bármi hasonló. Egyszeri alkalom lenne, mindössze kipróbálnánk (ha már egyetemisták vagyunk :) ), és ennyi. De még így is elég durvának tűnik nekem a dolog, nem tudom érdemes-e belemennem. Az ismerősömet nem tudom róla lebeszélni, ő mindenképp ki szeretné próbálni. A kérdés hogy csatlakozzam-e hozzá ezen az estén.

Mi erről a véleményetek?

ui.: remélem a moderátoroknak nem fog szemet szúrni a kérdés, bízom benne hogy nem sértek ezzel közízlést vagy bármilyen szabályt az oldalon :)

2013. nov. 17. 09:35
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Kérdező, kipróbáltad?

Egyébként nagyon érdekes dolgokat lehet az LSD-vel kapcsolatosan olvasni, ajánlom pl. Feldmár András könyveit. Az LSD-t sokáig sikeresenk használták pszichoterapeuták, semmi probléma nélkül. Csak kevés volt az LSD terapeuta. Aztán sok más terapeuta fellázadt, szavazást is tartottak, és szépen lassan mindenhol illegális lett. Egyébként én sem javasolnám a kipróbálását csak úgy, viszont ha legálisan használhatnék a terapeután, csodák történnének. Ahogyan már történtek is. 4-5 óra alatt az egész életet megváltoztatja.

2014. jan. 24. 23:37
 52/54 anonim ***** válasza:
utolsó: neked megváltoztatta az életed?
2014. jan. 25. 00:23
 53/54 A kérdező kommentje:

nem, végül nem... túl durva lett volna

nem tudom miért fordult meg a fejemben :D

2014. jan. 25. 05:13
 54/54 Miss Endzsi ***** válasza:
25-nek igaza van. Nálam az mdma okozott pszihózist egy hónapra, önhibámból. Hisz nem volt tiszta a lelkem, ezért meg kellett járnom a poklot, jó kis skizofréniás tünetekkel, de erről előtte is tudtam, mert már a fű is előhozta az érzést, de a nagy mennyiségű mdma mellett nem bírtam már kontrollálni a blokkolást, és erős bad trip lett belőle. Ezt feldolgozván azóta már kétszer fogyasztottam LSD-t. A lehető legjobb élmény, önkontroll, tisztán belépve oda, megismered mikén működik az agyad, te irányítasz végtére is, ha az agyad becsavar téged az is okkal van, ha nem tiszta a lelkiismereted, és benyitsz oda, amit még magad elől is elzártál az itt meg fog találni, hogy végre szembenézz vele.
2021. febr. 26. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!