Ebay rendeléssel kapcsolatos. Valaki rendelt már itt, illetve véleményt is szívesen olvasok?
Szeretnék rendelni egy cipőt..de fogalmam sincs, hogy hogy megy.. illetve bankszámlám sincs, szüleim meg nem szivesen adnák meg. Ezért arra gondoltam, hogy ha valaki megrendelné nekem,és én kifizetném neki(mielőtt megrendelné előre utalnám a pénzt). Tudom nagy kockázat, átverhetnek...de remélem senki nem használná ki ezt.Illetve itt a cipő,amit szeretnék rendelni linkje, gondolom a végleges ár:5 168,91 Ft?! Igaz nem kell többet fizetni?
paypal számla kellene
ahhoz meg kell egy bankszámla
a cipő ára 11,99 font + 4,99 font a szállításra, az kb 5300 Ft
de ne is haragudj, ha annyi idős vagy, hogy a szüleidtől kell kérni pénzt, akkor ne egy ilyen sztriptíztáncosnak vagy sarki ku.rvának való kínai cipőt akarj magadnak venni...vagy minimum legyen benned annyi becsület, hogy anyuval és apuval megbeszéled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!