Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Droggal kapcsolatos kérdés....

Droggal kapcsolatos kérdés. írnátok véleményt? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Elnézést, egyáltalán nem jó topicba írom ezt, de ugyebár nincs olyan hogy drogok topic, ezt a kategóriát pedig elég sokan olvassák, így gondoltam ide írom. :)

Nos, a lényeg, hogy 20 éves vagyok, egyetemista. Igazából én soha nem akartam ilyen dolgoknak a közelébe se menni, alkoholt sem ittam még soha ennyi idős létemre, nem is dohányzom vagy semmi hasonló. Van egy ismerősöm, aki nemrég kipróbálta a füvet. Úgy volt hogy csatlakozom hozzá, mert hát a fű mégsem annyira komoly dolog, 1x ki lehet próbálni az életeben, ennyi belefér. Sajnos nem jött össze a dolog, így a közös füvezésünk elmaradt. Ezek után pedig ez az ismerősöm előállt azzal, hogy kipróbálná az LSD-t. Elég megdöbbenten fogadtam a dolgot, nem hittem volna hogy ilyesmivel próbálkozna, ugyanis egyébként egy nagyon kedves és normális illetőről van szó.

A lényeg, hogy ebbe is be akarna engem vonni. A fűre még talán igent mondtam volna, de ez azért kicsit durva, és tanácstalan vagyok. Egyszeri alkalomról van szó, és mindketten vagyunk kellően érettek ahhoz, hogy ezt be is tartsuk. Kultúráltan csinálnánk, szépen összeülnénk egy este, és lenne mellettünk egy józan ismerős is a biztonság kedvéért. Tehát nem ilyen diszkó mögötti, igénytelen, összecsapott alkalomról beszélünk, hanem egy ésszel megtervezett estéről, kellő biztonságban.

Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom belemenjek-e. Természetesen ellenzem a drogokat, a világért sem válnék függővé vagy bármi hasonló. Egyszeri alkalom lenne, mindössze kipróbálnánk (ha már egyetemisták vagyunk :) ), és ennyi. De még így is elég durvának tűnik nekem a dolog, nem tudom érdemes-e belemennem. Az ismerősömet nem tudom róla lebeszélni, ő mindenképp ki szeretné próbálni. A kérdés hogy csatlakozzam-e hozzá ezen az estén.

Mi erről a véleményetek?

ui.: remélem a moderátoroknak nem fog szemet szúrni a kérdés, bízom benne hogy nem sértek ezzel közízlést vagy bármilyen szabályt az oldalon :)

2013. nov. 17. 09:35
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy jó 5let, végén tényleg rászoksz
2013. nov. 17. 09:37
 2/54 A kérdező kommentje:
Arra sem pénzem, sem energiám nem lenne :) Ha az alkoholt megálltam 20 évig, és ezen túl is meg fogom, szerintem ezzel sem lesz gond. Tényleg egyszeri alakalom lenne.
2013. nov. 17. 09:39
 3/54 anonim ***** válasza:
14%
1-es vagyok: Na látod, ez nem is kérdés, hisz eldöntötted, hogy kipróbálod, akkor meg?:D
2013. nov. 17. 09:40
 4/54 anonim válasza:
85%
Szia:) Sztem probald ki, egyszer elunk, egyszer vagy egyetemista. Az altalad emlitett drogokat en is kiprobaltam mar, igaz, en korabban, mint te.. Es nem vagyok fuggo, nekunk is elso es utolso alkalom volt az akkori. Szoval hajra, vicces lesz;)
2013. nov. 17. 09:41
 5/54 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam... ha kipróbálnám, nem lenne belőle később gond. :)
2013. nov. 17. 09:42
 6/54 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom eldönteni. Igazából az értékrendem eddig az alkholt meg hasonlókat sem engedte, rögtön egy ilyennel indítani a káros szenvedélyeket (bár ez nem válna azzá) pedig elég nagy ugrás lenne a nulláról :D

Még gondolkozom rajta. Időm van, ez a bizonyos alkalom valamikor év elején lenne majd.

2013. nov. 17. 09:45
 7/54 anonim ***** válasza:
15%

LSD ??? Normális vagy? Sokan vitatják hogy a legdurvább drog. Ez a sz*r a gerincvelődbe épül bele, ergo nem fog kiürülni soha a büdös életbe a szervezetedből. E mellett a legjobb az egészben hogy mivel az idegrendszeredet támadja, hiába hogy nem tolod, vagy leálltál róla, kva régen toltad, random lehet flashbacked. Egyszer csak beflashelsz vmit bármikor bárhol.

Egyik barátom 10 éve tette le mikor az úton váratlanul elrántotta a kormányt. Senki és semmi nem volt a közelében, semmi nem történt a kocsiban, valószínűleg(a rendőrség mondta, a kivizsgálás után) valamit beflashelt az útra ...

De hajrá! Ha neked megéri. Az lsd kvára nem könnyű drog ...

2013. nov. 17. 09:49
 8/54 anonim ***** válasza:
Attól hogy egyetemista vagy, nem kell mindent kipróbálni... A gruppent se próbáltad ki gondolom csak azért, mert sok ott az ember és meg lehetne oldani. :D
2013. nov. 17. 09:50
 9/54 A kérdező kommentje:
Persze, én nem is akarnék semmit kipróbálni. Egyáltalán nem értek egyet azzal hogy az egyetemen mindenki kipróbál mindent, nem is tudom miért írtam ezt oda. De én nem így állok hozzá, magamtól sosem akarnék ilyet, egyedül az ismerősöm vinne bele, és ezért vagyok tanácstalan.
2013. nov. 17. 09:54
 10/54 anonim ***** válasza:
18%

Hogyan ellenőrzöd, hogy a drogban az van és annyi hatóanyag, mint állítják? Tiszta, és nem sokkal több vagy kevesebb... Honnan tudod, hogy a szervezetednek mennyi az, ami már jól hat belőle, és nem is túl sok?

Egyébként nincs olyan, hogy könnyű drog.

2013. nov. 17. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!