Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Droggal kapcsolatos kérdés....

Droggal kapcsolatos kérdés. írnátok véleményt? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Elnézést, egyáltalán nem jó topicba írom ezt, de ugyebár nincs olyan hogy drogok topic, ezt a kategóriát pedig elég sokan olvassák, így gondoltam ide írom. :)

Nos, a lényeg, hogy 20 éves vagyok, egyetemista. Igazából én soha nem akartam ilyen dolgoknak a közelébe se menni, alkoholt sem ittam még soha ennyi idős létemre, nem is dohányzom vagy semmi hasonló. Van egy ismerősöm, aki nemrég kipróbálta a füvet. Úgy volt hogy csatlakozom hozzá, mert hát a fű mégsem annyira komoly dolog, 1x ki lehet próbálni az életeben, ennyi belefér. Sajnos nem jött össze a dolog, így a közös füvezésünk elmaradt. Ezek után pedig ez az ismerősöm előállt azzal, hogy kipróbálná az LSD-t. Elég megdöbbenten fogadtam a dolgot, nem hittem volna hogy ilyesmivel próbálkozna, ugyanis egyébként egy nagyon kedves és normális illetőről van szó.

A lényeg, hogy ebbe is be akarna engem vonni. A fűre még talán igent mondtam volna, de ez azért kicsit durva, és tanácstalan vagyok. Egyszeri alkalomról van szó, és mindketten vagyunk kellően érettek ahhoz, hogy ezt be is tartsuk. Kultúráltan csinálnánk, szépen összeülnénk egy este, és lenne mellettünk egy józan ismerős is a biztonság kedvéért. Tehát nem ilyen diszkó mögötti, igénytelen, összecsapott alkalomról beszélünk, hanem egy ésszel megtervezett estéről, kellő biztonságban.

Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom belemenjek-e. Természetesen ellenzem a drogokat, a világért sem válnék függővé vagy bármi hasonló. Egyszeri alkalom lenne, mindössze kipróbálnánk (ha már egyetemisták vagyunk :) ), és ennyi. De még így is elég durvának tűnik nekem a dolog, nem tudom érdemes-e belemennem. Az ismerősömet nem tudom róla lebeszélni, ő mindenképp ki szeretné próbálni. A kérdés hogy csatlakozzam-e hozzá ezen az estén.

Mi erről a véleményetek?

ui.: remélem a moderátoroknak nem fog szemet szúrni a kérdés, bízom benne hogy nem sértek ezzel közízlést vagy bármilyen szabályt az oldalon :)

2013. nov. 17. 09:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%
Így már értem, de szerintem jelen esetben ez a grafikon elképesztően rossz irányt akar megerősíteni. NE PRÓBÁLD KI és ENNYI. Habár nem az lsd a "legdurvább" drog, de ez az az egy talán amit semmilyen körülmények között soha nem próbálnám ki tenném meg. Nyilván a többit sem de ezt a leginkább. Az a tény hogy ha már y éve nem toltam, már nem is emlékszek rá és teljesen váratlanul legyen egy flashbackem, amik általában negatív tölteű, parás phszio halucinációk, nem éri meg !!!
2013. nov. 22. 14:11
 32/54 cli_hlt ***** válasza:

A jelenség, amiről beszélsz, abban a formában nem létezik.

Az LSD használatnak valóban lehetnek elhúzódó hatásai, ezt a szakirodalom HPPD-nek nevezi ( [link] Ez a tünetegyüttes jól kezelhető pl. benzodiazepinekkel, így ha a használó észleli magán, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert létezik rá hatékony segítség.

Olyan viszont nincs, hogy a játékos az autópályán jávorszarvast képzel a belső sávba. Ez egy (igen elterjedt) városi legenda.

2013. nov. 22. 15:34
 33/54 anonim ***** válasza:
0%

De létezik. Ahogy írtam az egyik barátom így halt meg, ezt a rendőrök, és az orvosok mondták, bár ezt nem lehet bebizonyítani, de csak ezt találták lehetségesnek.

[link]

2013. nov. 22. 15:38
 34/54 anonim ***** válasza:
33-as az a baj, hogy máris ellentmondtál magadnak. A "létezik" és az "ezt találták lehetségesnek" távolról sem ugyanaz!
2013. nov. 22. 15:44
 35/54 cli_hlt ***** válasza:

"bár ezt nem lehet bebizonyítani"

ennyi.

2013. nov. 22. 17:15
 36/54 anonim válasza:
62%
Istenem a sok beszari p0cs. Elhisz minden propaganda szärt, amit a tv-ben hall/lát. Az ég világon semmi bajod nem lesz tőle, nem lesznek "flashbackjeid", nem fogod az életed hátralévő részére azt hinni magadról, hogy egy mandarin vagy és elárulom, még csak sárkányokat sem fogsz látni. Hatalmas röhögések lesznek, és maximum kis fény/alak hallucinációk. A lényeg, hogy jó legyen a társaság és el tudd magad foglalni, ne csak ülj és várd a nirvánát. Másnap lehet kicsit "üresnek" fogod érezni magad, de nem lesz semmi egyéb bajod. Rászokni garantáltan nem fogsz, egy alkalom után mág pláne nem. Mondjuk én előtte lehet a fűvel kezdeném, hogy egyáltlán átéld az eufórikus érzést és, hogy ne ijedj meg attól, ami történik. De az írásodból tűnsz annyira értelmesnek, hogy ezt szerintem tudod kezelni. Arról meg, hogy mi van, ha más van benne (mással van átitatva)? Hát őszintén? Az lsd-nél ütősebbet nem hiszem, hogy találsz benne, max lájtosabb lesz a hatás. Az utcán kapható, nem laboratóriumi körülmények között előállított drogok pedig mind szennyezettek bizonyos szinten, még a marihuána is!
2013. nov. 28. 03:14
 37/54 anonim válasza:
40%
Utolsó vagyok. A válasz természetesen nem bíztató jellegű, nem parancs, nem felbujtás, csupán tájékosztató jellegű információ, amik persze nem saját tapasztalatokra alapulnak, hanem interneten összegyűjtött információ. (Biztos, ami biztos) ;)
2013. nov. 28. 03:17
 38/54 anonim ***** válasza:
Hehe utsó no para ;D
2013. nov. 29. 19:20
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
Na, még egy drogos.....
2013. nov. 29. 21:51
 40/54 anonim ***** válasza:
74%
Az lehet, hogy drogos, de mégis értelmesebb választ tudott adni a kérdésre, mint te...
2013. nov. 29. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!