Szerintetek drogfüggő vagyok?
Na, mindjárt kiderül, hogy drogozni kell, az a jó... Pff...
Te szánalmas vagy, ember! Tudod mit csinálsz? Csak megmagyarázod magadnak, hogy miért nem akarod abbahagyni, valójában pedig arról van szó, hogy nem TUDOD, mert gyenge vagy hozzá, hogy leszokj.
Ez a függőség legbiztosabb jele.
Én aztán tudom, én is függök a Labello szőlőzsírtól. Hihetetlen, de még ilyen kis "ártalmatlan" dolgokra is rá lehet szokni, és már évek óta kenegetem a szám, mint egy megszállott! Szóval nekem ne mondd, hogy nem szoktál rá a fűre, mert nem hiszem el. Magadnak hazudhatsz, ha nagyon akarsz, de abból semmi jó nem fog kisülni, megígérem.
"SZERINTETEK NAGY A GÁZ?"
Szerintem már az is elég gáz, ha valaki füvezik, úgyhogy igen, szerintem nagyon nagy a gáz.
Nem vagyok egy drogszakértő, de azt gondolom te is látod, hogy ezeket a határokat nem annyira sikerül betartani. Ha gondolod, nézd meg a Rekviem egy álomért c. filmet, tanulságos lehet.
Azt azért megkérdezhetem, hogy kokainra honnan szereztél pénzt? Netán loptál a szüleidtől? Mert ez az az élősködő féreg- fajta ember, akit legszívesebben börtönbe dugnék, aki a szülei által kemény munkával megkeresett pénzt az önromboló, zombivá változtató szarságokra költi.
Amikor írtad, hogy milyen "élményeket" éltél át a drogok használata közben, majdnem felröhögtem:D Ez a kedvencem, amikor a drogos zombik úgy tesznek, mintha ők a Nagy Spirituális Bölcsesség titkos főpapjai lennének, amikor ezek az agyatlan barmok a tudásnak valamiféle drogok által kiváltott illúzióját élik át, és innentől kezdve ők osztják az észt a megvilágosodásról, mintha Buddhák lennének. Nagyon örülök, hogy valami Mély Szellemi Tapasztalatot szereztél, biztos sokkal érettebb és a társadalom számára értékesebb ember lettél ezáltal!:D
Persze bizonyos törzsek, közösségek használnak drogokat ilyenfajta spirituális célokra, de nem hinném, hogy ez egy kategória lenne azzal, amikor a kis bezsongott, hormonok által felpörgetett, ész nélkül minden őrültséget kipróbáló 18 éves gyerek valami szennyezett hallucinogén diszkószart vesz be, és a barátai próbálják megakadályozni, hogy a zombi Jézust követve a vonat elé ugorjon:)
"tudom,hogy nem fogjátok elhinni,pedig esküszöm nem hazudok,6 éve barátnőm van!!"
Elhisszük, nincs ebben semmi hihetetlen. A gyerekmesékkel ellentétben ugyanis nem annak lesz barátnője, aki illedelmes, vesz virágot, jól öltözik, jól tanul, előreengedi a lányokat az ajtónál, megbízható és normális. A mai lányok inkább a kigyúrt, identitászavaros pávákra, a csőgatyás b*zernyákokra meg a züllött gitárosokra buknak, akik olyan cukik. Szinte minden drogosnak van barátnője, vagy szintén drogos, vagy olyan, aki a szunnyadó anyai ösztöneit a "szegény lecsúszott, szeretethiány miatt drogokhoz fordult művészlélek" srácon éli ki. Amíg -jó esetben- meg nem jön az esze, és rá nem jön, hogy az ilyen lúzerek nem lesznek leendő felelős családapák és otthagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!