Szerintetek drogfüggő vagyok?
Én azokat az embereket is megvetem, akik füveznek, bocsi.
Már a sima cigarettától is undorodom, de ez már szerintem a legalja. Innen nekem aztán már tök mindegy, hogy mi van vagy nincs ezen kívül, a fű is bőven elég ahhoz, hogy tudni se akarjak az illetőről.
De persze, ha azt gondolod, hogy így is találsz majd párt, aki elfogad, akkor csináld csak. Vagy hasonlóan drogfüggőt keresel? Mert akkor gondolom nemhogy nem gond, de még elvárás is, hogy te is az legyél... Más ember ezt az életformát úgysem viseli el.
Ha nem változtatsz, örök életre besorolod magad a lecsúszottak közé. Nekem legalábbis ez a véleményem.
És nehogy azt hidd, hogy jobb lesz. Csak rosszabb lesz. Egyre több és több kell majd.
A fűtől már most függő vagy, a thc rombolja az agyat, és átalakítja a személyiségedet.
Idiotizmusban fogsz szenvedni, és olyan leszel mint kanten montázsiból a Pofa be című filmben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!