Mi lesz az LSD függő öcsémmel?
Ez (is) egy nagyon szomorú eset. Kár, hogy nem sikerül idejében elejét venni a drogozásnak. Mostanra már valószínűleg annyira a hatalma alá került, hogy ha nem jut hozzá, bűnözni fog. Amíg el nem kapják...Az eddigi életvitele egyenesen arrafelé vezet. Igen, sajnos K.O. egy életre, csak az a kérdés, hogy milyen hosszú lesz az, ha így halad továbbra is...
Önszántából már nem tud lemondani a drogról, erőszakkal sem biztos, hogy tartósan sikerülne. Félek, hogy már komoly agyi károsodása van.
Szörnyű ilyet mondani, de tartsd távol a családodat, főleg a kislányodat tőle. Attól tartok, hogy te már nem sokat tehetsz érte, mert ha észreveszi, hogy bele akarsz avatkozni az életvitelébe, támadásnak veszi és jó, ha nem erőszakkal válaszol.
Sajnálom...
LSD nem okoz agykárosodást. súlyos személyiségzavara van, amit nem hajlandó belátni, ennyi az egész.
én is bélyegezek, talán ilyen lettem volna, ha a szüleim eltartanak, de hogy munkába kell járni, különben utcára kerülök, az egy elég komoly kontrolláló tényező.
Öcséd eléggé bekattant, amint látom.
Vigyétek el sürgősen pszichiátriára, ha kell, erőszakkal. Az alapján, amit leírtál, ez még szerintem menthető állapot, csak mielőbb kezeltetni kell.
Az LSD-re nem lehet rá szokni.
Én is toltam fél évig hetente 3xvagy 4x.
Gondoltam 1 et és nem vettem többet.
Papíron lehetetlen örökre rajta maradni, de a személyisége tényleg eltorzulhat eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!