Mi lesz az LSD függő öcsémmel?
Azt azért megkérdezhetem, hogy hogyan jutottatok el eddig a gyönyörű állapotig? A szüleid mit csináltak, amikor a gyereket nevelni meg óvni kellett volna ettől? Gyakorlatilag ez megtestesíti azt, ami minden szülő rémálma, hogy megtörténjen a gyerekkel és amitől minden épeszű szülő óvni próbálja a gyerekét. Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra lett volna drogfüggő, ahogy azt sem, hogy ezt senki ne vette volna észre.
Mi az, hogy a szüleitekkel él és drogozik? Gyakorlatilag lopja a szüleitek pénzét, hogy hozzájusson az anyaghoz? A Mert máshonnan nem nagyon tudom elképzelni, hogy pénzt szerez rá. Nem melózik, a drogot meg nem adják neki ingyen. Tehát a szüleitek jelenleg is gyakorlatilag passzívan hozzájárulnak a drogozásához azzal, hogy hagyják.
Kíváncsi vagyok a válaszodra, mert nem akarok elhamarkodott feltételezéseket hozni, de az, hogy leírtad, hogy a gyerek kiskamasz (tehát még befolyásolható) kora óta drogozik és jelenleg a szüleitekkel él, nagyon arra mutat, hogy a szüleid hibája. Mást nem tudok elképzelni.
Amíg ennyire nem érdekli őket, addig pedig hogy akarsz ezen változtatni? Ennyi erővel hagyhatnátok éhen halni... segítségre van szüksége, ti meg adjátok neki a pénzt a drogra...
Ha valami hiba van a feltételezésemben, akkor szólj, de tényleg nem tudok mást elképzelni...
Az elõttem szólóval egyetértek, ezenkívül a te kérdésedre válaszolva a következõt tudom tanácsolni.
Egyszer ha nagyon bevan állva, hívjátok rá a mentõket. Ennek ugyanis lehet két számára és számotokra pozitív következménye.
1. erõszakos lesz a mentõkkel, leszedálják, beviszik, ottartják amíg lehet.
2. nem lesz erõszakos, mert épp olyan elszállt állapotában van és önként velük megy. Nyilván látni fogják rajta milyen állapotban van és talán bentmarad. Helyben meg kap egy pszichiátert aki beszél vele, hogy legyen tovább. Aki a drogosokra van specializálódva, az tud velük beszélni.
hogy lehet arra rászokni?
egy egy alkalom után nekem hónapokig nincs kedvem hozzá megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!