Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?
3 napig (!!!) nem lesz itthon gáz.. Hogy az istenbe fürödjek?? Hogy tehetnek ilyet 2010-ben, suliidőben??? Ja, és még estére se kapcsolják vissza...
15/L
Persze, mert 20 fokos víz jön alapból, mi?:D
Ha tudnál olvasni, láttad volna, hogy BARÁTNŐKNÉL NEM TUDOK, MERT NÁLUK SE LESZ.
Alapból te milyen vízhez vagy szokva.
Ha a nagyon meleghez akkor gáz,ha inkább a langyoshoz vagy közepesen meleghez akkor nincs gáz.
Én is olyan vagyok,hogy minden nap fürdök és nem tudnék úgy lefeküdni,hogy nem fürdök.Mégha este 11-kor érek haza valahonnan akkor is zuhanyozok.
Én még a hideg vízzel is zuhanyoznék.
Télen,amikor elromlott a bojlerünk úgy fürödtem,hogy kb. 5 perc alatt kész voltam mindennel,mert gyakorlatilag hideg vol a víz.
Tél volt,december,és túléltük.3napig hideg vízzel zuhanyoztam,de tényleg gyorsan.És nem lettünk betegek.
15/L
igen,megérdemelnéd a barlangban lakást is :D . tényleg eléggé elvagy szállva magadtól ha baromira nem érdekel hogy mi volt rágen.
van egy ötletelm!áljál ki az esőre,most úgyis esős idő van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!