Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?

Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?

Figyelt kérdés

3 napig (!!!) nem lesz itthon gáz.. Hogy az istenbe fürödjek?? Hogy tehetnek ilyet 2010-ben, suliidőben??? Ja, és még estére se kapcsolják vissza...

15/L

2010. szept. 12. 19:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mikor ez volt, akkor a mosógépben melegítettünk vizet, amit a kiöntőcsövön keresztül eresztettünk lavórba és úgy a kádba.
2010. szept. 12. 20:18
 52/137 A kérdező kommentje:
Engem valahogy baromira nem érdekel, hogy régen mi volt. Ennyi erővel éljünk egy barlangban?
2010. szept. 12. 20:19
 53/137 anonim ***** válasza:
83%

meg amúgy vég hozzá szeretném fűzni hogy egyáltalán mi értelme ennek a kérdésnek hogy feltetted?

embervagy,fel tudod találni magad akkormeg mit vársz?egyszercsaj majd valaki azt adja válasznak hogy fürödj nála?:D.azt érdemelnéd hogy inkább soha ne menjen nálatok a gáz,ha még ennyit is nehezen viselsz el.

2010. szept. 12. 20:20
 54/137 anonim ***** válasza:
100%
néha én szoktam füdeni hideg vizzel és nagyon frissítő tud lenni, még télen is....próbáld csak ki....ha meg nem akarod akkor mosd meg a kezed vizzel és sinogasd át a tested, főleg a testhajlatoknál....
2010. szept. 12. 20:20
 55/137 anonim ***** válasza:
88%
hát én bedobnálak a hidegvíz alá az fix! Akinek ez a legnagyobb aja, hogy 40 helyett csak 20 fokos víz jön az milyen már! Amugy van egy röhej könnyű megoldás, gondolom van a közelben valaki job barátnőd, menj már át hozzá, csak megengedik, hogy lefürödj, nemde? Amugy HP vagy?
2010. szept. 12. 20:21
 56/137 anonim ***** válasza:
86%

Húúú, nem irigyellek! 3x voltam a Szigeten 1 hetet, ebből össz-vissz 2x zuhanyoztam meleg vízben, mert a folyamatos használat miatt soha nem tudta felmelegíteni a bojler a vizet. Borzasztóan utáltam!!!! Mások vígan és dalolva 2 perc alatt végeztek, én meg jéggé fagyva szenvedtem a lehető legkisebb vízsugár alatt. :D

(Sőt, mostunk fogat arany árban mért ásványvízzel is! :D Régi szép idők! :)) Kénytelen leszel a mikrós megoldást választani, vagy sikítva és extra gyorsan zuhanyozni! :)

(Kérdezd meg faterodat, hogy katonasága alatt hogy zuhanyoztak! :D)

2010. szept. 12. 20:22
 57/137 A kérdező kommentje:
Akik továbbra is csak ócsárolni tudnak, azok nyomjanak egy x-et légyszíves, mert baromira nem vagyok rátok kíváncsi. Köszike.
 58/137 anonim ***** válasza:
100%
Melegíts vizet a mosógéppel. Amikor kicsi voltam, és néha elzárták a meleg vizet csőrepedés vagy hasonló miatt, akkor anyukám mindig ezt csinálta. Bekapcsolta a mosógépet ruhák nélkül, kifolyó csövet be a kádba, dugót bedugta és folyt bele a meleg víz.
 59/137 anonim ***** válasza:
100%

"Engem valahogy baromira nem érdekel, hogy régen mi volt. Ennyi erővel éljünk egy barlangban?"

Azt mégis hogyan gondolod hogy megépítenek egy szolgáltatórendszert és ahhoz aztán soha többé nem kell hozzányúlni? Ennek mwgértéséhez nem kell valami nagy hozzáértés.

60/137 anonim ***** válasza:
86%

Ha elzárják, én is inkább hidegbe zuhanyzok, de zuhanyzok. Legalább nem folyatom annyi ideig a vizet. :)

Viszont meglepő, hogy ilyen sokan kiállnak a nemfürdés mellett.

23/L

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!