Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?
3 napig (!!!) nem lesz itthon gáz.. Hogy az istenbe fürödjek?? Hogy tehetnek ilyet 2010-ben, suliidőben??? Ja, és még estére se kapcsolják vissza...
15/L
meg amúgy vég hozzá szeretném fűzni hogy egyáltalán mi értelme ennek a kérdésnek hogy feltetted?
embervagy,fel tudod találni magad akkormeg mit vársz?egyszercsaj majd valaki azt adja válasznak hogy fürödj nála?:D.azt érdemelnéd hogy inkább soha ne menjen nálatok a gáz,ha még ennyit is nehezen viselsz el.
Húúú, nem irigyellek! 3x voltam a Szigeten 1 hetet, ebből össz-vissz 2x zuhanyoztam meleg vízben, mert a folyamatos használat miatt soha nem tudta felmelegíteni a bojler a vizet. Borzasztóan utáltam!!!! Mások vígan és dalolva 2 perc alatt végeztek, én meg jéggé fagyva szenvedtem a lehető legkisebb vízsugár alatt. :D
(Sőt, mostunk fogat arany árban mért ásványvízzel is! :D Régi szép idők! :)) Kénytelen leszel a mikrós megoldást választani, vagy sikítva és extra gyorsan zuhanyozni! :)
(Kérdezd meg faterodat, hogy katonasága alatt hogy zuhanyoztak! :D)
"Engem valahogy baromira nem érdekel, hogy régen mi volt. Ennyi erővel éljünk egy barlangban?"
Azt mégis hogyan gondolod hogy megépítenek egy szolgáltatórendszert és ahhoz aztán soha többé nem kell hozzányúlni? Ennek mwgértéséhez nem kell valami nagy hozzáértés.
Ha elzárják, én is inkább hidegbe zuhanyzok, de zuhanyzok. Legalább nem folyatom annyi ideig a vizet. :)
Viszont meglepő, hogy ilyen sokan kiállnak a nemfürdés mellett.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!