Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?
3 napig (!!!) nem lesz itthon gáz.. Hogy az istenbe fürödjek?? Hogy tehetnek ilyet 2010-ben, suliidőben??? Ja, és még estére se kapcsolják vissza...
15/L
Lehetett fürödni, csak a franc fog, annyi érdekes dolog történhet addig... XDD Jó, egyszer fürödtem. =( :D
Te meg akkor ne pattogj.
Már megbocsáss!De ha valaki nem fürdik minden áldott nap akkor az már putriban él?Vagy mi a jó isten?
Szerintem egy igazi Pláza cicácska vagy aki nem hogy nem tudja magát feltalálni,de még lenéz másokat is.
Annak aki meg írta,hogy nőgyógyászati probléma lesz a hideg víztől az hol él?Nemhal bele a kicsike ha edződik egy kicsit.
19/N
egyébként hogy komoly választ is adjak,teljesen egyetértek az egyik válaszolóval.
az a 3 nap nem a világvége,nálunk is volt már hogy csak hidegvíz volt,senki nem halt bele.és ha minden második vagy harmadik nap fürdenél csak meg,akkorse döglenél bele a piszokságba -.- . vagy te sárban szoktál hempergőzni hogy olyan piszkos vagy hogy muszály ahoz megfürdened minden áldott nap?:/ . bezzeg régen mit meg nem adott volna más,ha legalább egy héten 1x megengedthette volna magának hogy fürödjön!(nem magamra értem.)
ennyi lenne szerény válaszom.
:D
Azért örülök, hogy megjöttek a normális emberek.
Am meg egy tó/tenger is van amikor hideg, mégis belemegyek, ha már nem járok oda minden héten.
Még mindig pattogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!