Még ágyba feküdni se tudok koszosan, muszáj előtte lefürdenem.. Vááá meg fogok őrülni...
2010. szept. 12. 19:24
4/137 anonim válasza:
nekünk is volt ilyen, igaz csak két napig. én lementem mamámékhoz, mert náluk bojler van, és ott fürödtünk. de úgy is meg lehet oldani, hogy melegítetek vizet (hogyha gázpalackotok van) és lavórba fürdötök. vagy elmész valamelyik barátnődhöz, ha tudsz..jobb megoldást nem tudok :S
17L
2010. szept. 12. 19:25
5/137 anonim válasza:
Megmosdasz hideg vízben! Régen is így csinálták,és nem volt senki koszos.
6/137 anonim válasza:
hát csak gyors mosakodj meg, nemi szervedre és a testhajlatokra. kibírható azért a hideg víz, nem a világvége.
7/137 A kérdező kommentje:
Az egész városba nem lesz gáz..
Hajat is kell majd mosnom, már 2. nap szörnyen zsíros.. :S
Holnap este majd megnézem, hogy milyen hideg vízbe fürdeni :S
2010. szept. 12. 19:26
8/137 anonim válasza:
Én is a vízmelegítést tudom javasolni,ha nem megoldható akkor hidegvizes mosakodás és vegyél babáknak való törlőkendőt avval is át tudod magad törölni mindenhol ha nem érzed magad annyira tisztának.3napot igy ki lehet bírni.
2010. szept. 12. 19:27
9/137 anonim válasza:
elektromos vízmelegítő, tudod amibe a teához melegíted a vizet 2x3x felforralod kis vízbe beleöntöd kádba (azt bedugaszolod) és nesze langyos víz :) mikrohullámú sütöbe is tehetsz nagy edénybe vizet az is melegszik anniyra h jólegyen. 15/f
2010. szept. 12. 19:27
10/137 anonim válasza:
19:27 vagyok.Szárazsampont is lehet kapni ahhoz még víz sem kell.De azt is meg lehet oldani hidegvizzel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.