Nálunk 2 napra akarták elzárni a gázt (az egész városban,-Budapesttől kevesebb mint 20 km-re lakunk)
De annyira felháborodtak az emberek,hogy elfelejtették ezt a tervet...
Így nem lett elzárva a gáz.
2010. szept. 12. 19:59
32/137 A kérdező kommentje:
Sehogy. Gyűlölöm a táborokat, pont ezért.
2010. szept. 12. 19:59
33/137 A kérdező kommentje:
Itt még az újságba is benne volt, de úgy tűnik senki se vette komolyan, mert a tigáznál mi voltunk az 1. panaszkodók! :O
2010. szept. 12. 20:00
34/137 anonim válasza:
De hülye vagy te... :D
2010. szept. 12. 20:01
35/137 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg az vagyok, mert 3 napig nem tudok fürdeni. Pff, hol élsz te? Putriban?
Ki kérte, hogy hülyézz le? Ki kíváncsi rád????
2010. szept. 12. 20:02
36/137 anonim válasza:
Hogy tudtam, hogy ez lesz a reakciód... Vicces :D
2010. szept. 12. 20:03
37/137 anonim válasza:
"NIVEA 72 ÓRÁIG TARTÓ DEZODOR... ÉS AZ PONT 3 NAP "
:DD hát ez k*rva nagy :D
2010. szept. 12. 20:03
38/137 anonim válasza:
gondolom úgy, hogy nem oylan táborba megy ahol nem lehet fürdeni xD én idén 3 táborba is voltam, és mindegyiknél volt rá lehetőség. Bár az egyiknél sátrakba laktunk és a zuhanyzó kint volt a kemping szélén, és a barátnőm elkezdett sikítani, mert a lábára ugrott egy béka xD Egyébként, hol laksz? Az egész városban nuku gáz? Hát szép. Nálunk egyszer meg 4 napig nem volt áram, mert a kuu.rva elmű lekapcsolta az egész házban (én Bp-i vagyok, társasházban lakok). -.- Ha villanyrezsó van, melegíts ott, vagy ha van iylen vízforralótok, akkor azzal is tudsz. Mi is csináltunk már ilyet mikor elromlott a bojler.
2010. szept. 12. 20:04
39/137 anonim válasza:
Amúgy nálunk is volt hasonló...,Bp-en lakom XI-ker...,és reggel mikor mentem a fürdőszobába és beálltam zuhanyozni,hideg viz jött és úgy kellett gyorsan átsuvickolni magam mert a villyanbojlerrel volt gebasz!Utóbb kiderült a központban állitották át a nappali fűtést éjszakai fűtésre,és ezért nem volt meleg vizünk 2 napig.. A kényszer nagy úr és bár nem volt jó,de kibírtuk!Nem tusolgattunk hanem gyorsan fél perces hideg zuhany tusfürdővel mosakodás,ismét gyors fél perces hideg zuhany és kész!Legalább jól felfrissültünk reggel=)Szóval nem kell úgy beparázni,ki lehet birni,csak azt akartam kihozni az egész irásomból!!;)
2010. szept. 12. 20:05
40/137 A kérdező kommentje:
75%-os, te húzz már el innen, senki se kíváncsi a bunkó hozzászólásaidra, főleg én nem!
BP mellett lakok közvetlen, egy köpésre van a főváros... Az egész városban semmi gáz nem lesz, komolyan.. Az áram még hagyján, kibírom gép nélkül 3 napig...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!