Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy anyajegy a nyakamon...

Van egy anyajegy a nyakamon és most feláll belőle egy darab lehet éjjel belekaptam vagy nemtudom. Mit csináljak nincs fölös 5000ftom orvosra ez elrákosodhat ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg sztk-s bőrgyógyásszal, jobb félni, mint megijedni!!!
2011. okt. 27. 12:29
 2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előtte szólóhoz. Sztk-s bőrgyógyász, aztán sebészet és vetesd le. Én a hátamról vetettem le egyet kb. 2 hónapja.
2011. okt. 27. 12:32
 3/7 A kérdező kommentje:

az a baj hogy nálunk az sztk-n a bőrgyógyász elég szar nem néz meg semmit meg hát volt hogy kiütésekre vazelint irtfel.

szóval azér kéne privát de ott 5000ft az hogy megnéz.

nem tudom milegyen most egy kicsit félek hogy milehet belőle.

2011. okt. 27. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egészséged nem ér meg 5000 FT -ot akkor várd ki a végét!! sok sikert ,és jobbulást!
2011. okt. 27. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:
megérne csak jelenleg nincs
2011. okt. 27. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de azért nem ártana, ha megnézné a bőrgyógyász, mégha olyan rossz is. Egyébként én is lekaptam, illetve belevágtam borotvával egy szemölcsömbe. Nem érdekelt, lefertőtlenítettem és kész. Be is gyógyult.
2011. okt. 28. 21:07
 7/7 anonim válasza:
Egyszer a hátamon belekaptam egy anyajegybe, és a fele lógott és rendesen vérzett is. Én inkább megfogtam és letéptem az egészet! Eléggé nyúlós volt, furcsa anyagú. Utána alkohollal jól lefertőtlenitettem...Már pár éve volt és azóta nincs semmi gondom. Már nincs is meg a nyoma.
2013. okt. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!