Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?

Hogy fürödjünk, ha nincs gáz?

Figyelt kérdés

3 napig (!!!) nem lesz itthon gáz.. Hogy az istenbe fürödjek?? Hogy tehetnek ilyet 2010-ben, suliidőben??? Ja, és még estére se kapcsolják vissza...

15/L

2010. szept. 12. 19:22
 101/137 anonim ***** válasza:
29%

hát az akkor már a te dolgod xD

nekem nem szokott szagom lenni,mégse fürdök 2naponta :D

2010. szept. 12. 20:46
 102/137 anonim ***** válasza:
69%
mégse fürdök minden nap* -ot akartam írni
2010. szept. 12. 20:46
 103/137 anonim ***** válasza:
33%
MINT MÁR MONDTAM KORÁBBAN HOZZÁNK MÉG MINDIG JÖHETSZ FÜRÖDNI :D
2010. szept. 12. 20:47
 104/137 anonim ***** válasza:
68%
Biztos bele fog menni :D
2010. szept. 12. 20:48
 105/137 anonim ***** válasza:
69%

20:38 as vagyok!

Tévedsz!Nincs szagom és más embernek sincs ettől szaga.Sőt bele se halt még senki ha 1-2 napig nem fürdött!

De tudodmit inkább legyek büdös minthogy parfütől bűzölögjek mert az a menő ha émejítően az a ,,szag" ömlik belőlem.Igaz?

2010. szept. 12. 20:48
 106/137 A kérdező kommentje:
Igen, persze, véletlen sincs középút. Okos vagy nagyon :)
2010. szept. 12. 20:49
 107/137 anonim ***** válasza:
100%

Lavór azért kell, mert úgy tiszta vizet tudsz magadra önteni!

Ha beleöntöd a kádba, akkor a szappan vagy a tusfürdő habot nem fogod tudni magadról leszedni...kiszárad a bőröd és ugyanaz a "kosz" rakódik rád, mint amitől meg akartál szabadulni!

És nem azért írtam a lavórt, mert putriban élnél!

Mi tömbben élünk évente 3x elzárják a meleg vizet 1 hétre! Nem viccelek! nem 3 napra, hanem 1 hétre! Mi a villanytűzhelyen melegítünk vizet és lavórozunk! Lavór rá a mosógépre, bele a bögre és bögrénként öntjük magunkra a langyos vizet!

2010. szept. 12. 20:51
 108/137 anonim ***** válasza:
93%

Még bele sem kötöttem abba, hogy ez miért a családi kapcsolatok témakör?

Mondjuk akkor már vágom, miért állsz ilyen közel a csaphoz. XDD

2010. szept. 12. 20:51
 109/137 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom, azért ha valaki két napig nem fürdik, attól nem lesz büdös. Nekem is volt már ilyen, hogy egyik nap nem fürödtem, mert későn értem haza délután, aztán még el is kellett mennem, aztán még itthon is dolgom volt, éjfélkor meg már nem akartam fürdeni menni, mert elaludtam volna a kádban, a zuhany alatt álláshoz meg már fáradt voltam, inkább elmentem aludni, és másnap este fürödtem meg. Elhiheted, nem voltam büdös, reggel megtöröltem magam olyan törlőkendővel, ami a babáknak is van, aztán kész is. Egy normális ember nem lesz attól büdös, ha egy nap nem fürdik, de még attól sem, ha két napig nem fürdik.

Amúgy meg nem tudom mit kattogsz még, írták egy csomóan, hogy melegíts vizet mikróban, vagy mosógépben (abba még több fér), de te csak pampogsz tovább. Másrészt, amúgy sincs értelme a kérdésednek, hiszen gondolom 15 évesen nem egyedül élsz, a szüleid úgyis meg fogják oldani az elkényeztetett kicsi lányuk problémáját, és teremtenek neked meleg vizet.

2010. szept. 12. 20:53
 110/137 anonim ***** válasza:
77%

kíváncsi lennék hollaksz ha eljátszod itt a húdenagykisasszonyvagyok-ot :D

nah de most kell lépnem,pedig jót dumáltunk xD majd felnézek holnap is.

nah és kellemes fürdést kívánok XDDDD háháhááááá nekem van meleg vizem :)

(bocs ezt még muszály volt :S) xD

2010. szept. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!