Akik a COVID-oltás ellen vannak, mert hű-de-egészségesnek érzik magukat, azok egyéb bajokra se szednek gyógyszert?
Figyelt kérdés
Hörghurutra, arcüreggyulladásra, légcsőhurutra, havibajkor se szednek gyógyszert? Az alapbetegségeiket se kezeltetik?2021. jún. 6. 19:20
51/52 A kérdező kommentje:
A Webbeteg, Házipatika, Egészségkalauz, a Zállatorvos videói, orvos válaszol oldalak, a Face koronaoltásos orvos válaszol oldala, a biológiatudásom az mainstream média?
Miért áldoznád fel magad egy oltás miatt?
Aki szervtranszplantált, az így járt? Hogy mondhatsz ilyet amúgy?
Remélem, én is tehetek az egészségemért, azért megyek ma orvoshoz, hogy kezeljen a valószínű autoimmun folyamatot, ami a szervezetemben van.
2021. jún. 8. 08:33
52/52 anonim válasza:
48 as
Elnézésedet kérem ha véletlen elírtam a sok válasz közül a, számot, nem akarom másnak kiadni magam nem ez volt a cél sorry. Szóval a 39/43 megegyező s nem a 41 válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!