Ha nem teljesen egészségesen kaptam meg az oltást (kisebb nátha, légcsőhurut) annak milyen következményei lehetnek? Lehet nem lesz immunválasz?
Szia! Nálam dettó ugyanez! Már hetek óta bujkált bennem valami, kisebb orrfolyás, néha köhögés, kis lerakódás a légcsőben, de komolyabban nem voltam beteg, nem voltam legyengülve, még hőemelkedésem sem volt, maximum kis hidegrázás.
Én is a Sputnyikot kaptam pont egy hete, de én nem szóltam erről az oltáskor.
Azóta a tünetek kb. ugyanolyanok, nem javult, de nem is romlott. Ezek a légúti dolgok néha nagyon makacsok.
Több vakcinának is elolvastam az alkalmazási előitatát és mindenhol a lázas állapotot írják ellenjavaltnak,úgyhogy én is remélem ez nem lesz gond.
És mellékhatás semmi nem volt egy hét alatt, csak kicsit éreztem az izomban a helyét.
Az influenza oltás után jobban fájt a karom, mint most.
Mintha én írtam volna!! ;)
Nekem is van valami fura a légcsővel,mintha le lenne ott rakódva valami. Köszörülöm a torkom. Ezer liter meleg teát megittam már, sok c.vitamin, vitamin, gyümölcs stb. Ugyanott vagyok, mint sok sok héttel ezelőtt! Nem javul nem romlik. Nátha is van, hol elmúlik 1-2 napra aztán vissza jön. Torok kaparás is hetek óta van. Elmúlik, majd vissza jön! Orvos sem tud mit mondani. Torok szopogató sem sokat ér.Neked milyen oltási tüneteid voltak? Én 52.vagyok, nem fiatal már.
Én is 45 vagyok, oltási reakció nem nagyon volt, kis izomfájdalom a karban, minimális fáradtság, de az is lehet inkább a munka miatt.
Én most a lándzsás útifűt akarom kipróbálni, az ACC Long nem használt.
Nekem hónapok óta van ilyen taknyossák, köhögök. Van valami valadèk,gyakran öklendeznem kell köhögès után.
Gyakori a tüsszögès is ,orrfolyás.
Kedden oltanak,nem félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!