Miért veszélyesebb vírusügyileg egy egészséges magyar, mint egy foci EB belépővel rendelkező külföldi?
Mi egészséges emberek nem mehetünk be étterembe, szállodába, koncertre, moziba, stb. Akinek van védettségi igazolványa, vagy az a külföldi, akinek nincs semmilyen oltása, védettsége, de van a foci EB-re jegye, az mehet mindenhova.
Már elnézést, de akkor megmagyarázná valaki, hogy miért vagyok én veszélyesebb vírusügyileg egy focibelépővel rendelkező külföldinél? Miért nem lehet nekem bemenni étterembe, szállodába és miért lehet egy focijegy tulajdonosnak?
A kérdést a vírus szempontjából tettem fel, tehát azt szeretném tudni, hogy miért vagyok én veszélyesebb, hogy engem ki kell tiltani?
Úgy tudom, nekik a belépőhöz kell egy 72 óránál nem régebbi negatív pcr teszt.
De teljesen egyetértek, magyarként nem mehetsz negatív teszttel azokra a helyekre, ahova ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!