Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az E adalékok tényleg olyan...

Az E adalékok tényleg olyan veszélyesek?

Figyelt kérdés
Azaz van rákkeltő hatása stb stb

2013. jan. 25. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizony! Mert a májad, majd a veséd csak a természetes anyagokat tudják kiválasztani. A mesterséges anyagok lebontásának közit termékei olyan anyagok, amik a sejtekben a sejtciklust megváltoztatják,vagy olyan géneket aktiválnak, amikr a rákos megbetegedésekért felelősek, vagy éppen a telomeráz aktivitás kikapcsolásával "halhatatlan" sejteket hoznak létre.
2013. jan. 26. 01:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem az egészség megőrzéséért teszik a kajákba.
2013. jan. 28. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ne használjunk paprikát borsot sót semilyen ízesítőt céklalevet se ecetet se ugyanis minden ízesítő E számmal van jelölve a rövidítés miatt akkor tiszta vízben főtt húst kellene enni?A citromsav is E számos a C vitamin is!

Vegyész

2013. júl. 13. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyéb sarkítás vagy hozzáfűznivaló? Az életemet is rátenném hogy a Kérdező az E300-ról beszélt mint veszélyes adalékanyag. Sőt, ha van lélekvándorlás akkor a következő életemet is, biztos hogy a C-vitaminról szól ez a kérdés.. Szinte biztos.
2013. júl. 13. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!