Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az étvágycsökkentő tabletták...

Az étvágycsökkentő tabletták veszélyesek?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni pár kilót, de nem sok az akarat erőm sajnos... gondoltam, hogy kipróbálnám az étvágycsökkentő tablettát. Van-e valami kockázata ennek? Mennyi ideig szabad enni ilyet? Kérnék sok-sok véleményt, ha lehet olyat is, aki használt már ilyet!köszi:)
2010. szept. 16. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne használj ilyen cuccokat,csak arra jók,hogy a gyógyszergyárak meggazdagodjanak belőle és neked meg hazavágja a vesédet,májadat,stb. hosszú távon...próbáld meg sztem elfogadni magadat pár kilóval nehezebben ha nem megy a fogyás,de ezeket az izéket hozzáértőként nem nagyon ajánlanám : ))
2010. szept. 16. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
mit értesz hosszú távnak? én csak 1-2 hónapra gondoltam, amíg lemenne az a kis súlyfelesleg:) addig sem kéne?
2010. szept. 16. 19:57
 3/7 anonim válasza:
Melyikre gondolsz? Legalis vagy nem legalis tablettakra? Nekem a masodikkal vannak tapasztalataim,jok ,de annyi mellekhatasa volt,hogy jobbnak lattam abbahagyni. Az egeszsegem fontosabb a lustasagnal :)
2010. szept. 19. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
ebben is vannak illegálisak?? ezt nem tudtam.. akkor azt gondolom beszerezni is nehezebb.. miféle mellékhatásokra gondolsz?
2010. szept. 19. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi ertelme, hidd el! OK, szeded 1-2 honapig, lefogysz par kilot, aztan visszatersz a regi etrendedhez. Szerinted nem fog visszajonni a suly? Dehogynem. Igy nem lehet fogyni.
2010. szept. 19. 22:31
 6/7 anonim válasza:

Szííja.

Nem tudom, hogy halottál e a Garcinia PLUS étvágycsökkentő, zsírégető kapszulát. 100%-ig természetes anyagokat tartalmaz. Csökkenti az étvágyat, serkenti a testzsír elégetését. Segíti az aminosavak, a kálcium és a magnézium felszívódását. A GARCINI-át ötvözni lehet(ajánlott) egy úgynevezett LEAN kapszulával. Megköti a bélben a bevitt zsírok és szénhídrátok egy részét, ezek a széklettel távoznak. Zsírégetést fokozza, zsírlerakodást csökkenti. Csökkenti a koleszterinszintet.

Ezek a termékek iszlám és kosher minősítést kaptak. Azért ezt ajánlom,mert ez vált be nekem.

2010. okt. 8. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

15:44: es hany kilot fogytal ettol? En is vegigcsinaltam. Kb. 3 kg-t fogytam (jelentos sulytobbletem volt - kb. 15 kg szoval mehetett volna le tobb), ami visszajott nem sokkal kesobb kamatostul, pedig nem zabaltam, mozogtam is mellette. Jo draga termekeket ajanlgatsz a nagy semmire. Ami er valamit, de az sem fogyaszto szer, az a shake, amivel ki lehet valtani mondjuk a vacsorat es tenyleg taplalo. Annak segitsegevel hosszu tavon lehet fogyogatni, ha vki betartja.

3-dik valaszolo voltam.

2010. okt. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!