Az étvágycsökkentő tabletták veszélyesek?
Szííja.
Nem tudom, hogy halottál e a Garcinia PLUS étvágycsökkentő, zsírégető kapszulát. 100%-ig természetes anyagokat tartalmaz. Csökkenti az étvágyat, serkenti a testzsír elégetését. Segíti az aminosavak, a kálcium és a magnézium felszívódását. A GARCINI-át ötvözni lehet(ajánlott) egy úgynevezett LEAN kapszulával. Megköti a bélben a bevitt zsírok és szénhídrátok egy részét, ezek a széklettel távoznak. Zsírégetést fokozza, zsírlerakodást csökkenti. Csökkenti a koleszterinszintet.
Ezek a termékek iszlám és kosher minősítést kaptak. Azért ezt ajánlom,mert ez vált be nekem.
15:44: es hany kilot fogytal ettol? En is vegigcsinaltam. Kb. 3 kg-t fogytam (jelentos sulytobbletem volt - kb. 15 kg szoval mehetett volna le tobb), ami visszajott nem sokkal kesobb kamatostul, pedig nem zabaltam, mozogtam is mellette. Jo draga termekeket ajanlgatsz a nagy semmire. Ami er valamit, de az sem fogyaszto szer, az a shake, amivel ki lehet valtani mondjuk a vacsorat es tenyleg taplalo. Annak segitsegevel hosszu tavon lehet fogyogatni, ha vki betartja.
3-dik valaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!