Milyen étvágycsökkentő cuccok váltak be nektek?
Mellesleg ezek a szerek a gyomorkorgást és az éhséget csökkentik, vagy azt amikor a "szemem kívánja"? Csak csökkentik az étvágyat, v meg is szüntetik?
Ja és mi a neve, milyen drága és hol tudom megvenni???
Hoodia
megszünteti
mindkettő
én gyógyszertárban veszem
Nálam semmi csodabogyó/spray/izé nem használt, anno mikor ilyenekkel kísérleteztem, volt almaecet, hoodia, krómtabletta, rosttabletta, famblok és hasonló vackok - semmi, még csak placebohatás se.
Az Adipex tényleg használ, az nem sárkányfű, veszélyes gyógyszer - de használ. Amfetaminszármazék, sok egyéb hatás (és mellékhatás) mellett az agy éhségközpontjára hat, az étvágyat, az éhséget és a sima kaja utáni sóvárgást is csökkenti, a gyomrod ugyanúgy korog, ha üres, de nem fog zavarni. Csak külföldről hozatva, netről rendelve hozzáférhető, nálunk nem forgalmazzák. Ebből kifolyólag hamisítják is.
Házipraktikaként a sok víz és a lassú, komótos evés értelemszerűen tényleg hatékony falánkság ellen, nekem személy szerint a kávé is elnyomja az éhséget, de ez gondolom nem általános érvényű. Sokaknál meg a rágó, a fogmosás hat így az erős mentolos íz miatt - nálam nem.
Éheztetni magad amúgy nem vezet sehová.
Sirályhojsza leírta. vagy tudatmódosító gyógyszer (drog, méreg) és hat az éhségközpontodra, vagy valami természetes összetevőjű holmi ami semmin nem változtat. már a porod, ami kapható a westendben.
az én válaszom pedig: kiegyensúlyozott étrend, ez csökkenti az étvágyat. 3 óránként evés mellett olyan nagyon nem lehet éhes az ember.
Amúgy a speed is, meg az extasy is nagyon jó étvágycsökkentő, régebben mikor éltem vele én is szépen leszálkásodtam, csak éppen szétesett a ciklusom, lelkileg instabillá váltam, fizikailag kimerültté, és egyfolytában beteg voltam. De tény, hogy egy keményebb buli után a kedvenc kajámra se bírtam ránézni se.
Viszont ehhez is hozzá lehet szokni, volt olyan ismerősöm aki ebéd előtt felrántott egy csíkot, aztán beverte a marhapörit gond nélkül.
Olyan nincs, ami mellett az egészséged is megmarad és hat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!