Milyen étvágycsökkentő fogyasztószert ismertek?
tukor... ha van otthon jo nagy akkor ingyen van, ha nincs akkor csak fenykepezd le magad.
aztan pedig egyel egeszsegesen keveset de sokszor es szepen lefogysz.
sajna vagy nem sajna nincsenek fogyasztoszerek, tapasztalatbol tudom, higgy nekem
háát.. különböző vegyszerek, mérgek rontják az emésztést, mint hogy betegséget okoznak elveszik az étvágyat. ilyen formában léteznek. (légyölő galóca, gyilkos galóca mérge például)
őőőmm.. lehet célszerű lenne elgondolkozni, hogy egészséges étrendet, napi 6 étkezést kövess, és akkor nem lennél különösebben éhes. persze most úgy adtam tippet, hogy nem tudom valakit meg akarsz mérgezni egy "fogyasztó szerrel" vagy magad használnád, ha magadnak kéne, akkor tényleg ajánlom a jó étrend megtervezését, és tartását.
csökkenti a zsír felszívódását. állítólag. ahammm..
a zsíroknak fontos szerepe van a teltségérzet kialakulásában. eddig tartott a normális válasz, a többit saját felelősségre olvassátok.
és az emberek fő energia bevitele koránt sem hinném, hogy zsírokkal történik, nem is beszélve arról, hogy zsírok nélkül meghalsz! de ez persze véletlen sem mozgat olyan embert ugye bár, aki annyit ért a táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidráton tengődik, utána "hajlandó" egy napig állati eredetű fehérjét is enni..
gratula.
Hali, egyel RENDES kajat :) ez persze tag fogalom, alairom, de maskepp nem megy. Mivel nem tudok rolad semmit, nem jelezted, hogy miket eszel, eleg nehez tanacsot adni:) Leirnad, hogy miket eszel? Megkonnyiteni a helyzetet :)
Cheers :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!