Egy kinos problémám van amivel nem tudok kihez fordulni. A
székletemben ocsmány kis bélgilisztákat véltem
felfedezni. Mit lehet velük kezdeni? Hogyan tudom őket
kezelni? Veszélyesek-e vagy csak kellemetlenek?
Figyelt kérdés
Mióta először észrevettem a székletemben azóta folyamatoan figyelem, néha van, néha nincs , vagy legalábbis nem mindig látom őket.Semmi furcsát nem érzek magamon, étvágyam is a régi, hasam se fáj... Aki tud valami gyógyszert amivel el lehet tüntetni ezeket az ocsmány kis fehér kukacokat kérem segitsen.
nekem kiskoromban volt ilyen és elmentünk vele orvoshoz. Szerintem mindenképp menj te is.
2012. jan. 10. 14:07
2/17 bánomisén válasza:
Dehogynem tudsz kihez fordulni, mire találták fel az orvost? Bélféreg-problémákkal irány a háziorvos, mégpedig a lehető leghamarabb.
2012. jan. 10. 14:07
3/17 anonim válasza:
Nem kínos a problémád egy orvos részéról. Háziorvosod ír fel gyógyszert és gyorsan rendbe jössz. Sokkal több embernek van ilyen problémája, mint gondolnád.
Csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy minél előbb menj el vele orvoshoz, mert később csak rosszabb lesz! Gyógyszert kapsz, aztán rendbe fogsz jönni. :)
2012. jan. 10. 14:10
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Most még csak annyit hogy milyen veszélyekkel jár ez a bélférgesség? Mert mondjuk már egy hónapja történt ez hogy észrevettem...
2012. jan. 10. 14:12
7/17 anonim válasza:
Van akihez fordulni lehet ilyen esetben, lehet, hogy ismerős a szó: orvos (doktorként is ismerik).
Amit nem szeretnek az élősködők egyébként: alkohol, paprika, fokhagyma stb. Ezt a wellness kúrát még megfejeled hashajtóval, az még franyább.
Filózz el, hogy kaptad be a jószágokat, ha lakásban van állatod, dobd ki a ..csába.
2012. jan. 10. 14:12
8/17 bánomisén válasza:
Kérdező, például azzal a veszéllyel, hogy átadhatod másnak is. Magyarul: fertőző vagy.
2012. jan. 10. 14:20
9/17 anonim válasza:
ma 14:12
Nagy tévedés, hogy az emberi bélféreg, ami általában cérnagiliszta, állattól kapható. Egyértelműen leírják az ismertetőben, hogy csak emberről emberre terjed.
2012. jan. 10. 14:23
10/17 bánomisén válasza:
14:23
Távol álljon tőlem, hogy meg akarjalak ingatni ebben a tévhitedben, de először olvass, tájékozódj :-) Van olyan bélféreg, aminek a petéje még levegőben is terjed, valamint piszkos ágyneművel, ruhával. Melyiket használja állat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!