Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/614 anonim ***** válasza:
23%

Nekem több ismerősöm is elhunyt és többen poszt-COVID-osok.

Nem értek a valószínűségszámításhoz, egyetemen ősszel tanuljuk majd, de valószínűleg csak száraz képletek formájában.

DE.

Ha adott egy tál benne kövekkel.

10 ezer kő.

Ennek 10%-a, azaz 1000 kő NEM fehér. A többi mind fehér.

Az 1000-nek a 3 %-a fekete, azaz 30 db. Az 1000-nek a 70%-a szürke, azaz 700 darab. A többi zöld.

A tál tartalma alaposan össze van keverve. Ha megkérsz embereket, hogy egymás után vegyenek ki fejenként 40 követ, akkor a különböző színű kövek nem egyenletesen fognak az alanyainkhoz kerülni. Valakinél csak fehér lesz, másnál lesz 5 fekete is, megint másnál szintén 5, megint másnál 1.

Ennyit arról, kinek az ismerősi körében mi történt.

2021. máj. 28. 13:07
 272/614 anonim ***** válasza:
13%

A másik az elhunytak.

Az elhunytak híre gyorsabban terjed.

A volt gimnáziumomban két volt tanárom is elhunyt és egy egyéb dolgozó, akivel anno párszor beszélgettem.

Ezeknek a híre eljut az emberekhez, a suli kiteszi a gyászjelentést face-re, a volt diákok megosztják egymással a hírt, hogy nézd, XY tanár elhunyt, engem tanított és bírtam, most ez a hír megrázott...

Viszont arról fogalmunk sincs, hány tanár kapta el, kinél milyen lefolyása volt és kinél lett poszt-COVID.

Amúgy Apum BKV-s, pont a harmadik hullámban volt betegállományban szerencsére, mert a COVID-ot nem élte volna túl.

Most visszament, beszélgetnek kollégákkal és terjednek a hírek.

Sok az elhunyt, eléggé sok (egy barátja is), sokan voltak kórházban, sokan poszt-COVID-osok.

De ez még mindig nen reprezentatív, ezért kell hinni a kutatásoknak, amik, én úgy gondolom, önmagában oltásra sarkallnak.

2021. máj. 28. 13:21
 273/614 anonim ***** válasza:
94%
"annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam"
2021. máj. 28. 13:28
 274/614 anonim ***** válasza:
16%
Azért nem akarom elképzelni a lelkivilágát, akik a 272-es választ lepontozták. Szégyen..
2021. máj. 28. 14:06
 275/614 anonim ***** válasza:
67%

274

Nem hiszik el, hogy vannak COVID-ban elhunyt ismerőseim. Ennyi.

2021. máj. 28. 14:24
 276/614 anonim ***** válasza:
94%
#274! Ne legyél már álszent. Te minden egyes kérdésnél nem csak lepontozol mindenkit, akinek ismerőse elhunyt, vagy súlyosan megbetegedett oltás után, hanem mindenféle undorító hazug dögnek is elhordod, fröcsögve követelsz bizonyítékokat. Ne haragudj, de mi a különbség? Képzeld, ők is ugyanúgy írhatnak igazat, mint a 272-es válaszoló. Mindkettőre ugyanannyi a bizonyíték. Szóval először szerintem nézz magadba!
2021. máj. 28. 14:41
 277/614 anonim ***** válasza:
100%
274 én elhiszem, hogy vannak, nem azért pontoztalak le, hanem a konkluzioid miatt
2021. máj. 28. 15:40
 278/614 anonim ***** válasza:
32%

272-es vagyok, nem azonos 274-essel.

Sajnos nem tudok mit kezdeni veletek, csak autoimmun betegként, Apum meg COPD-s, reménykedni, hogy nem kapjuk el a mutációt a többedik hullámban.

2021. máj. 28. 15:48
 279/614 anonim ***** válasza:
34%
278 én is remélem. De gondolj minél többet rá, és akkor biztosan sikerül elkapkod, gondolj minél többet a rossz egészségi állapotodra, és akkor biztosan sikerül megszenvedned.
2021. máj. 28. 16:01
 280/614 anonim ***** válasza:
8%

"De gondolj minél többet rá, és akkor biztosan sikerül elkapkod"

:D :D

Semmit se tudsz az emberi szervezetről, de lepontozod azokat, akik szakembereknek hisznek, szakembereket idéznek.

2021. máj. 28. 16:06
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!