Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/614 anonim ***** válasza:
4%
A Facebook mint tudományos kutatások cáfolata... Gratulálok.
2021. máj. 27. 21:58
 262/614 anonim ***** válasza:
92%
Győrffy Pali bácsi majd megmondja a frankót nyugodjatok le és a többi "celebke"is a plakátokról.Ők aztán tudják miről van szó mert hát ehhez értenek.Ezt tanulták éveken át az egyetemen+mikro biológíát is mellé
2021. máj. 28. 09:02
 263/614 anonim ***** válasza:
72%
257-es Te sem hallottál a nyájimmunitásról, vagy teljesen besz.piztad te is azt a hülyeséget, h ezt a covidnál nem fogjuk tudni elérni 🤦‍♀️
2021. máj. 28. 09:15
 264/614 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, üdv a Hitleri diktatúrában. Láthatod, hogy a sok baromnak jó így.
2021. máj. 28. 10:14
 265/614 anonim ***** válasza:
96%

30 feletti egészséges nö vagyok. Németotszägban élek és nem kaptam ajänlatot az oltäsra.

Ez még itt elhuzodik.

2 személlyel is voltam kontaktusban, akik fertözöttek voltak. Nem kaptam el.

Ha mär mindenki be van oltva akkor lehet, hogy magamat mär nem is kell. Mire sorra kerülök addigra az oltoanyag nem is lesz hatasos a mutans virusra, szoval nem idegeskedek.

Tartom a tavolsagot, fertotlenitek. Ez mondjuk elötte sem volt idegen szämomra.

Ez az egész Story az elejétöl büdös.

A Virus itt van, de hogyan került ide.

Kina tagad és nem akar további kutatast ez ügyben de vajon miért.

2021. máj. 28. 11:23
 266/614 anonim ***** válasza:
95%

265-ös Az USA-ban már Faucit kezdik okolni (Fox news hírekben volt ez) azért, m állítólag miatta szabadult ki abból a wuhani laborból ez a v., ahol denevérekből vett koronavírusokkal kísérleteznek, azokból emberekre halálos biofegyvert fejlesztettek ki.

Most egyedül Faucit ezért okolni szerintem hülyeség. Valakit mindig elő kell venni, keresni egy bűnbakot, a többi pedig mossa a kezeit, ha kezd szorulni a hurok.

Amúgy nem ismerek olyat, aki ezt elkapta volna, vagy tényleg súlyos tünetekkel kezelték kórházban. Ezért is furcsa ez az egész számomra már lassan 1,5 éve. Szóval fogalmam sincs mi ellen kellene beoltatnom magam egy olyan vakcinával, amit pár hónap alatt hoztak össze, a hatásairól pedig f.ngja sincs azoknak sem, akik előállították. Teljes ellentmondás a hírekben is.

2021. máj. 28. 11:54
 267/614 anonim ***** válasza:
100%
"Most egyedül Faucit ezért okolni szerintem hülyeség." - Valóban, a többieket is felelősségre kellene vonni, és nem csak az USÁ-ban. De ez nem valószínű, hogy meg fog történni.
2021. máj. 28. 12:39
 268/614 anonim ***** válasza:
91%
266: akkor neked nagyon szűk ismerettségi köröd van.. én lassan egy kezemen már nem tudom megszámolni őket..
2021. máj. 28. 12:51
 269/614 anonim ***** válasza:
95%

268 és az szerinted miért van, hogy sokaknak nincs ilyen ismerősük, mások a fél rokonságot ennek tulajdonitják? A véletlen nem tudományos fogalom

Megjegyzem nekem sincs olyan ismerősöm, akit komolyan megviselt volna, pedig elég sok helyen voltam az utóbbi másfél évben.

2021. máj. 28. 12:55
 270/614 anonim ***** válasza:
98%
Nekem volt 4 ismerősöm, aki elkapta. 22,28,30 körül és egy 54 éves. Azt mondtäk hogy nem volt sulyos lefolyasu.
2021. máj. 28. 13:03
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!