Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
#214:
Az autoimmun betegségek nem az immunrendszer túlzott (túl jó) működése miatt vannak, hanem azért, mert nem jól működik, a saját szöveteket támadja, míg a fertőzésekre nem megfelelő/gyenge az immunválasz.
Az orvostudomány szerint gyógyíthatatlanok, ennek ellenére vannak, akik mégis meg tudnak gyógyulni (pl. én), és nem gyógyszerek segítségével.
"Az immunrendszert nem lehet erősíteni" - Érdekes, nekem ez is sikerült. Évente több megfázás/influenza és egyéb (pl. húgyúti) fertőzések után életmód- és étrendváltoztatás + rendszeres vitaminszedés hatására évek óta évi 1, enyhe tünetekkel járó, pár napig tartó influenza. Orvosnál azóta csak éves vérvétel céljából jártam, semmilyen gyógyszert nem szedek. Nem tudom, minek lehet ezt nevezni, ha nem az immunrendszerem erősödésének a korábbi állapothoz képest. Esetleg mondhatjuk úgy is, hogy most már normálisan működik, de a lényeg akkor is ugyanaz.
A megfelelő D-vitaminszint nem csak enyhébb COVID-os tüneteket eredményez, hanem a citokinvihar előfordulását is csökkenti.
[link] (egy a sok tanulmány közül)
220-asnak igaza van.
Az a baj, hogy lepontozás után átugorjátok a nektek ellentmondó forrásokat, mialatt ti 0, azaz nulla forrást tudtok felmutatni. Fogalmatok sincs, mit jelent és miért fontos az, hogy 'reprezentatív'. Igazán nem tudjátok megmagyarázni, mi a bajotok az oltással és főleg nem hoztok forrásokat erre. A megfogalmazásotokból érezni, hogy se magatok nem vagytok orvosok, biológusok, de nem is olvastatok utána az emberi szervezet működésének legalapabb szinten sem, viszont a reklámokból tájékozódtok.
Mondjuk a birkák azok ilyenek...
# 224
Ha tényleg sikerült kigyógyulnod egy autoimmun betegségből, akkor orvosi csoda vagy. Melyik volt az a betegség? Valamiért azt sejtem, hogy nem is igazán autoimmun volt vagy valami ételallergia vagy gluténérzékenység.
225 mindenkinek igaza van a saját szempontjából, de úgy csináltok, mintha ezeket a forrásokat isten küldte volna le két kötáblán. Ti ebben hisztek, mi nem hiszünk ebben, mi a problémád? A világon sosem egy megoldás van, bármennyire is szeretnétek elmismásolni a döntés felelősségét.
Én azt sem mondom, hogy a nem oltás hosszú távon a jobb megoldás, de nem lehetek egyszerre oltott és oltatlan. Én nem győzködlek téged, oltass amennyi tetszik, tapétázd ki a szobát a cikkekkel, engem nem érdekel, amíg nem akarod a saját dolgaid rám kényszeríteni.
4 csoportot tudnék megkülönböztetni:
1. Nem oltatott, és mást is le akar beszélni róla (ö mondjuk lehet covid oltás ellenes)
2. Nem oltatott, de neki mindegy más mit csinál
3. Oltatott, de neki mindegy, más mit csinál
4. Oltatott, és minden áron meg akarja győzni a többieket (öket hívhatjuk oltás fetisisztának)
Az első és negyedik csoporttól mentesen meg az isten
227
Tehát nem hiszel a tudománynak? Azt gondolod, hogy te egyedül jobban tudod, mint a szakemberek? Hogy esne, ha a te szakmád állításait kérdőjelezné meg valaki?
Ha te voltál az, érdekelne, milyen autoimmun betegségből gyógyultál meg...
Egyébként az, hogy minél hamarabb túl legyünk a járványon, még mindig KÖZérdek, ennek leghumánusabb módja pedig az oltás.
Egyébként ha az orvostudománynak nem hisztek, akkor kinek/minek hisztek mégis? Állításotok szerint olyan hű de egészséges életmódot folytattok. Kinek az útmutatása szerint akkor?
Mert egyszer azt mondják, hogy a tojás káros, emeli a koleszterinszinten, másszor azt, hogy kifejezetten egészséges. Valaki szerint a tej egészséges, más szerint káros. Valaki szerint a hús káros, más szerint kell enni, de nem minden nap, megint más szerint igenis minden nap kell enni húst.
Ki az, akinek hisztek, ha az orvos szakembereknek nem?
Illetőleg az titeket nem zavar, hogy soha, sehol nem bizonyították, hogy bármin is segítene a mindenféle vitamintabletták szedése, ellenben a vitamintabletták eladásából is a gyógyszergyáraknak van pénze???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!