Mit lehetne ezzel kezdeni? Inkontinencia?
Szeretnék normális válaszokat kapni, tekintve hogy ez elég komoly téma, szerintem igen kényes és kissé megalázó.
Nagyjából 2-3 elkezdett a széklettartásommal probléma lenni, azóta naponta 1x minimum megtörténik. Se inger, se semmi. Mikor rendesen mosdóba kell menjek azt érzem, de a nap folyamán valamikor konkrétan csak "kicsepeg" belőlem pár csepp. Ebből mint említettem nem érzek semmit, és ha elmegyek mosdóba csak ülök, mivel nem vagyok "rászorulva" hogy ténylegesen használjam is (ha meg wcznem kell fogom magam és elmegyek).
A szüleimnek nem merem elmondani, pedig tudom hogy kellene ezzel valamit kezdeni, mert így közösségbe is félve megyek (amióta feltűnt teszek be betétet).
Valami tipp esetleg? Volt már valakivel hasonló? Milyen orvost érdemes felkeresni (ha kell egyátalán)? Ti hogy ülnétek le beszélni erről a szüleitekkel? Mire utalhat, mi válthatja ki?
16L
Keresd fel a háziorvosodat, kérj beutalót az urológiára.
Tanild meg az intimtornát.
A többit az orvos elmondja.
Az intim torna a medencefenéki izmokra koncentráló torna, mely számos problémát képes megelőzni, és tud kezelni. Inkontinencia megelőzése és kezelése: Az erős medencefenék izmok segíthetnek megelőzni és kezelni az inkontinenciát, amely különösen a szülés után vagy idősebb korban jelenthet problémát.
De-de, szekletinkontinencia is van.
Ilyen fiatal korban ez azert nem egy gyakori dolog, tuti hogy van mogotte valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!