Inkontinenciával küzdő nők, milyen pelenka vált be nektek?
Figyelt kérdés
Inkontinencia jellegű problémám van és sajnos egyelőre nincs rá megoldás, a betétek pedig nem nyújtanak elég védelmet (oldalt szivárog, ugyanúgy átnedvesedek).
Nektek mi vált be? Azok az inkontinencia alsúneműk is jók lehetnek amik egy fehérneműre hasonlítanak?
Ha pelenkát hordtok, hogyan rejtitek el a ruha alatt? Főleg így nyáron fiatal nőként?
2024. jún. 24. 19:07
1/10 anonim válasza:
Mekkora ai inkotencia kiccsi vagy közepes vagy sujos?
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel a betét sem használ, komolyabb lehet a probléma.
2024. jún. 25. 08:04
3/10 anonim válasza:
dokinäl voltäl mär a problemäddal? van többfele bugyipelenka amit kiprobälhatsz hogy neked melyik välik be( pl a tenänak van kifejezetten nöknek szänt bugyipelusa amire valami motivumvan nyomva)
4/10 anonim válasza:
Tèpőzàras felnőt pelenka.tena vagy senni
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam, de sajnos nem kaptam a problémámra megoldást, nem lettek komolyan véve a tüneteim, ezért amíg nem oldódik meg muszáj hogy használjak valamit.
2024. jún. 25. 09:31
6/10 anonim válasza:
Pelenka ès többet cserèl nappal
7/10 anonim válasza:
Vàlcsàl orvost hàtjs az tud segíteni.
9/10 anonim válasza:
Találtál megfelelőt? Én ugyan fiú vagyok, de szerintem ez lányoknak annyival könnyebb hogy egy szoknya alatt bármilyen pelus észrevehetetlen. Nekem egyébként Betterdry vállt be, pár helyen rendelhető. Ha tele van, farmer és rövidnadrág alatt kicsit feltűnő de senki soha nem mondott rá semmit, max pár mosolyt kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!