Inkontinencia esetén felnőtt pelenkáknál mekkora vizelet,széklet megtartását jelentik az erre a célra cseppekben megadott jelzések?
Külföldön van felnőtt méretben modern mosható éjszakai pelenka. Ami eléggé terjedelmes a vastagsága és a nagysága miatt, de reggelig ki birja csere nélkül is a pelenka szivárgás mentesen. Vagy egy éjszaka alatt 3 db Tena Slip Ultima pelenkát vagy ha nincs akkor a Tena Slip Maxi pelenkából 3 db-ot kéne egyszerre felvenni. És arra pedig rá a gumi bugyit. És nem lesz szivárgás.
De ha az eldobhatós pelenka drága lenne, akkor a Drogériában érdemes Tetra kifogó textil pelenkát venni! Nagy méretű Textil pelenkának néz ki. És abból 6-ot használni 1 éjszaka alatt, és a normál méretű textil pelenkával pedig a 6 db nagy méretű textil pelenkát lehet vele megkötni a has alatt. És rá az alakformáló alsóneműt felhúzni aztán pedig a gumibugyit felhúzni rá.
És mióta kell pelenkát hordani?
Üdv
Köszönöm szépen a válaszokat és Kedves ötödik és hatodik válaszoló nincsen semmi baj sem, bevallom nálam is vannak mentális sérültség és néhány hónappal ezelőtt derült ki hogy az én betegségemnek a rövid neve HSP,hosszabb nevén Herediter Spasticus Paraplegia és ezért is le kellett mondanom arról, hogy legyenek gyermekeim pedig szerettem volna,de mivel tudom milyen ez a betegség és kiderült hogy biztosan örökletes nem akarnám annak a sok szenvedésnek kitenni sem a gyermekemet sem a
gyermekeimet,amit eddig is átéltem, ezért is lemondtam arról hogy legyenek gyermekeim,ami gondolom érthető Mindenkinek és én eddig kipróbáltam már több típusú pelenkát is,rá kellett jönnöm hogy nekem valóban csak a TENA vagy a SENI nevű pelenkák a jók estére és éjszakára mind a kettő és itthonról elmenetelkor leginkább a SENI amit úgy érzem szerencsémre megkaphatom közgyógyra, ezért most is van itthon nekem 6 csomag és ez megfelelő ☺️
Örülök neki, hogy sikerült találnod egy kíválló nappali pelenkét és kiválló éjszakai pelenkát szerezned. Nekem az Autizmusom végett és anyagi okom végett nem lesz 1 gyermekem sem.
Viszont olvastam valahol, hogy egy férfi hólyagműtéten esett át és éjjel-nappal pelenkára szorult átmenetileg. És a felesége annyival vigasztalta meg, hogy most ,,két pelenkás gyermek van a családban". Egyik a közös gyermekük volt aki 3 évesnél fiatalabb volt mert neki pelenkára volt szüksége, és a másik pedig a férfi volt.
Utána olvastam a HSP betegségnek. Előbb-utóbb sajnos nem fogsz tudni segítség nélkül tisztálkodni öltözködni, és a pelenkát felvenni és önállóan ételt készíteni és önállóan étkezni stb.
Bocs ha ezt írtam le. Ettől nem leszek kevesebb másoktól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!