Gerincműtét után autoimmun betegség miatt inkontinenciám van pelenkára szorulok szinte kipróbáltam már legalább az összeset, de mindegyik átázik, amit nekem orvos írt fel Kinek mik a tapasztalatai a Dalee slip pelenkával kapcsolatban? 27F
Pedig annak jó kéne, hogy legyen rád,
biztos jó méretett választottál belöle,mérd le a csípőd és derekad!
ugy biztos jó lesz !
Azon is gondolkodtam, hogy jobb minőségű gyorsan száradó modern mosható felnőtt pelenkát is kéne gyártani, ami a drogériákban is kapható lenne és különböző méretkben lehetne meg venni, meg a hozzá való dolgokat pl.zárható vödröt a használt pelenka tárolására. És ha megtelik a vödör tartalma akkor mehet a mosogépbe, majd onnan pedig a ruha szárítóra amit még jó időben a napsütésre is ki lehet vinni száradni a gyorsan száradó pelenkákat.
Terjedelmesebb és tömörebb pelenkánál ritkábban van szivárgás.
Olvastam arról, hogy az egyes súlyosan halmozóttan fogyatékossággal élő felnőtt emberek hozzá tartozói rendelik a felnőtt mosható modern pelenkát.
Ami jó minőségű a felnőtt eldobható pelenkából azt közgyógyra nem tudják felírni az orvossal, hanem teljes áron lennének kénytelen meg venni és nem olcsó az infláció alatt a Közgyógyból kivont felnőtt pelenka.
Amit a közgyógyra felírhat az orvos, az sajnos olykor a legtöbb esetben rossz minőségű a felnőtt pelenka. Így éjszakára vagy nappalra otthon lét alatt mosható felnőtt pelenkát viselnek, a súlyosan halmozóttan fogyatékossággal élők. És ha otthonról elmennek valahová, akkor lesz nekik a közgyógyra fel nem írható jó minőségű és drága eldobható felnőtt pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!