Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
Olyasmiről hallottál, hogy 10 gyerekből jó, ha 2 megélte a felnőttkort, nagy volt már eleve a csecsemőhalandóság, torokgyík, feketehimlő, járványos gyermekbénulás, TBC. Ha valaki 50-60 éves koráig élt, az már igen jónak számított. Nők gyakran haltak bele a szülésbe. A tüdőgyulladás voltaképp a halálos ítéletet jelentette.
Ilyesmiről hallottál már?
Lehet, hogy nem is 20-22, hanem tizenévesekkel vitatkozom és ne haragudjatok, de nem az elittel.
Akkor még egyszer.
Ha igaz is és tényleg 53 éves vagy, gondolom antibiotikumot se szedtél és azt is tudod, hogy te lettél volna mondjuk 300 éve, aki túléli a csecsemőkort, túléli a torokgyíkot, minden egyebet, a TBC-t se kapja meg....
Gondolom az eljutott a tudatodig, hogy nem mindenki ilyen szerencsés és ők a modern orvostudomány miatt élhetnek.
195
Gondolj azokra a családtagjaidra, akik csak a modern orvostudomány miatt élhetnek!
196
Amikor a járványos gyermekbénulás terjedt, hol volt rossz higiénia?
Egyébként pont, hogy csak akkor írják fel a gyógyszert, amikor már életmentő. Ekkor a gyógyszer nélkül meghalnál.
Titeket bántott egy orvos vagy mi a gond? Térjetek már észhez.
197 nincs ilyen család tagom, amúgy meg ha lenne: nagyon szánalmas egy globális érv rendszerbe behozni egy ilyen vonalat.
Engem senki nem bántott, téged ki bántott? Valami azt súgja hogy így akarsz legalizálni valamit az életedben, amiről magad is tudod, hogy elbaszás. Oldd meg a problémád, be tőlünk várd.
Nagymamámnak allergiás asztmája volt, vidékről származó, keményen dolgozó, nem ivó, édességet nem zabáló, vékony nagypapámnak kettes típusú cukorbetegsége, magasvérnyomás-betegsége. Engem csecsemőkorban vitt volna el a nyavalya.
Sokaknak van vakbélgyulladásuk, ami ma már pár hetes kellemetlenség. 200 éve belehaltak volna. Nem életmód kérdése, hanem például egy dinnyemag kerül a féregnyúlványba.
Ki lenne most az autoimmun betegekkel? A lakosság 10%-a érintett és nem az életmódon múlik.
Jelentettem a kérdést, mert közveszélyes a gődényista banda, ami itt összegyűlt.
Jaja... Ha valaki nem ért egyet veled, menjél aztán panaszkodj anyunak.
Neked nem teljesen mindegy, miben hiszünk? Mi semmiröl nem szeretnénk meggyőzni téged, ellentétben veled, csak ha már az arcunkba tolod a nyomiságod, jeleztük ennek általunk vélt tényét. Nem igazán értem, mi a bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!