Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/614 anonim ***** válasza:
5%

"Érdekes, aki azt írja, hogy neki a fél ismeretségi köre covidban hunyt el, attól sose kértek bizonyítékot. Mitől hihetőbb?🤔Te talán vállalod arccal és névvel? Sajnos anélkül hiteltelennek tűnsz 🤷"

30.000 emberről beszélünk. Egy közepes magyar város lakossága. Igaly Diána, Puhl Sándor, Balázs Fecó... És 20-30-40 éves emberek is. Mit kell ezen bizonyítani?

2021. máj. 24. 23:16
 152/614 anonim ***** válasza:
76%
148 Nagyon nem izgat, ha nem hiszik el, nem fogom a neveiket adatokat kiadni. Nem családtagok, nincs jogom hozzá. De ezt a családok már megteszik, kb 3-4 naponta van egy gyászjelentés családok részéről, oltás károsultak oldalán, pl a második szputnik után 2 napra meghalt nővér. vagy a feleség nélkül maradt férj gyerekkel. Megtalálod írj rájuk, és kérdezd meg vajon szórakozásból gyászolnak.?
2021. máj. 24. 23:18
 153/614 anonim ***** válasza:
100%
153 mert egyébként nem halnak meg emberek, csak ebben, csak most. Másfél év alatt 3 millió. Az valóban rengeteg. Remélem minden halottat ennyire a szíveden viseltél akkor is, amikor nem mondta otthon a beszélő doboz
2021. máj. 24. 23:20
 154/614 anonim ***** válasza:
100%
148 olyan ez, mint a Falu cimü film. Hinni akarnak, mert nekik is könnyebb, ezért támadják mindennel azt, ami nem fér bele a világukba. Az ilyen embereknek minden nap átok, nem is érdemlik
2021. máj. 24. 23:22
 155/614 anonim ***** válasza:
81%
152 Nehogy felkösd magad Feri, Józsi szeret. Béla csak becsúszott neki, Ja és körülöttem nem halt meg senki covidban, csak oltásban.
2021. máj. 24. 23:24
 156/614 anonim ***** válasza:
84%

#153!Abból melyik a te ismerősöd? A kérdés az volt. "Sokan haltak meg az ismeretségi körömben." Te azt hiszed, mindenkit ismersz, akit a tévében látsz??? Ki mondta, hogy nem hal meg senki a vírusban? Leírtam magyarul, értelmesen, nem tagadom a vírus létezését, azt se, hogy vannak, akik belehalnak. Mondjuk az is tény, hogy nem 30ezer az, mivel abban mindenki benne van, az is, akit egy autó ütött el. De mivel ilyen jól informált vagy, gondoltam, ezt te is tudod, hisz a tévé is bemondta😉

Más kérdés, hogy a felsoroltak jóval túlvoltak már a huszon, a negyvenen is. Az egészségi állapotukat meg nem hiszem, hogy annyira ismered. De engem még mindig a TE ismerőseid érdekelnek. Abból a sokból csak tudsz valakit arccal, névvel vállalni, ha már másoktól elvárod.

2021. máj. 24. 23:27
 157/614 anonim ***** válasza:
0%
152 a lényegen nem változtat, bizonyos szempontból irigylem őket
2021. máj. 24. 23:28
 158/614 anonim ***** válasza:
3%

"Ja és körülöttem nem halt meg senki covidban, csak oltásban."

Egyszer valamelyiőtök bizonyíthatná is ezt...

2021. máj. 24. 23:30
 159/614 anonim ***** válasza:
78%
160 Meg lesz az is ne aggódj pár hónap, és perek tömege kezdődik, most van az adatgyűjtés.Többen haltak meg covid oltástól a világban fél év alatt, mint az elmúlt 15 évben a többi oltástól együtt.
2021. máj. 24. 23:41
 160/614 anonim ***** válasza:
76%
#160! Akkor újra megkérdezem, te mikor bizonyítottad, hogy egy csomó ismerősöd meghalt covidban? Utána elvárhatod másoktól. Mondjuk nekem nincs mit bizonyítanom, mivel már írtam, nekem egy ismerősöm se halt meg covidban és a kedvéért hozzáteszem, oltásban se. Egyelőre.
2021. máj. 24. 23:43
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!