Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mama a palacsintát a serpenyőb...

Mama a palacsintát a serpenyőben sima műanyag kiskéssel forgatta. Mosogatásnál láttam szét van olvadva a kés vege amivel a serpenyőbe nyúlt. Ezt a palacsintát ették a gyerekek. Ez rákot fog okozni? Vagy más károsodást a jövőben?

Figyelt kérdés
Én kínosan ügyelek az ilyenre, mama nem. Most rettenetesen aggódom.
tegnap 06:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Hogyne, azonnal sürgősségire velük! 🤡😂

Ilyen agyhalottaknak nem kellene szaporodni.

tegnap 06:54
 2/21 A kérdező kommentje:
En bántottalak téged!
tegnap 06:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Kerdőjel termeszetesen. Ha igen, idézd ide légyszíves. Vagy ettől jobban indul a napod,ha bántod a másikat?
tegnap 06:57
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Rizikót emelhet, de mit tudsz most tenni? Az olvadt kést ki kell dobni, nem elmosogatni. Az jó, hogy a teflont nem kapargatta fel vele, az károsabb lett volna. Fa lapátot is lehet kapni, érdemes inkább azzal forgatni a palacsintát.
tegnap 07:00
 5/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem lesz baj belőle, de azért oda kell figyelni, mamát figyelmeztetni erre.
tegnap 07:06
 6/21 A kérdező kommentje:
Itt volt a fa es a szilikon lapát is. Nem tudom miért a műanyag kiskést vette ki a az evőeszközök közül.En dolgoztam. Neki ezt nem mondtam. Kidobtam persze, momdjuk oly mindegy már, amikor olvadt a felszabaduló káros anyag a palacsintába ment😪
tegnap 07:07
 7/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Annak nagy része levegőbe kerül gáznemű anyagként,nem lesz bajuk.
tegnap 07:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanannyira lesz bajuk mintha muanyag dobozoban arult túrót ennének. Semennyire.

Nyugi.

tegnap 07:56
 9/21 anonim ***** válasza:

Persze, azonnal, instant rákot kapnak, már fejlődik is bennük 🤦

Mamának vegyél egy rendes spatulát, amivel forgathat, azt a kést meg phasszad ki a kukába.

tegnap 08:04
 10/21 anonim ***** válasza:

A kés önmagában olvad szét, puhább lesz, hajlik vagy roncsolódik, nem kenődik sehova, meleg/tűz nélkül gyorsan megkeményedik. Ha nagyon roncsolódik akkor nagyon büdös műanyagszagot áraszt és kis műanyagszálak húzódnak ki belőle, de az is gyorsan dermed.

Nem ettől leszel rákos, sokkal inkább a káros sugárzásoktól, hogy egész nap a telefonodon lógsz, de attól nem félnek az emberek.

Figyelj! Én évek óta égett(ebb) pirítóst eszek, de nem stresszelek ezen, nem kütyüzök, többet pihenek, kiiktatom a káros embereket, káros hatásokat az életemből. Szerintem ez sokkal fontosabb, hogy ne azt csináld ami árt neked.

Amúgy amit használnia kéne azt "palacsinta spatulának" vagy "palacsinta fordítónak" hívják, tojásrántottához is jó, minden könnyebb, laposabb, szétterjedő ételekhez.

tegnap 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!