Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/614 anonim ***** válasza:
83%

Pfizer mellékhatása, ha nem bivaly erős az immunrendszered, a veseleállás, ezt viszont soha nem fogják elismerni. Most egyik ismerősünknek az elkövetkező egy hétben fog eldőlni a sorsa. Már két dialízisen esett át.

Az első oltást februárban, a másodikat márciusban kapta. A férfi 69 éves. Az oltás előtt nem volt ilyen problémája. Az oltás nagy valószínűséggel aktivizálhatott valamit, aminek ez lett az eredménye.

Unokatestvérem felesége körzeti orvos mellett asszisztens. Ugyanez a probléma jelentkezett egy 80 fölötti férfinél is, aki meg is halt az első oltás után.

2021. máj. 24. 06:49
 122/614 anonim ***** válasza:
60%

Elég egyszerű. ezt talán még egy végzős orvos is megérti.

[link]

2021. máj. 24. 11:21
 123/614 anonim ***** válasza:
28%

122es

Ez egy hülyeség.

2021. máj. 24. 11:43
 124/614 anonim ***** válasza:
41%

Egy elsős orvostanhallgató se dől be ilyen ostoba videóknak, nem hogy meg se értse egy végzős..

Neked meg 122-es javaslom hogy maradj a talicskánál meg a malteroslapátnál...

2021. máj. 24. 11:49
 125/614 anonim ***** válasza:
61%
123 gondolom már benned van ami 4000 amerikait ölt meg idáig. Ha még élsz adasd be jövőre is.
2021. máj. 24. 11:50
 126/614 anonim ***** válasza:
16%
Csak nehogy elkapd te meg, ami több mint félmillió amerikait ölt meg....
2021. máj. 24. 11:52
 127/614 anonim ***** válasza:
27%
124 ja igazad van nem halt meg senki, dugd a fejed a homokba és hagyd is ott.
2021. máj. 24. 11:52
 128/614 anonim ***** válasza:
27%
A covidnak sokkal nagyobb a kockázata, mint a vakcinának.
2021. máj. 24. 12:13
 129/614 anonim ***** válasza:
29%

#96: köszönöm, az IFR 1.4%. Korcsoportokra lebontva egyértelműen látszik, hogy az idősebbek között nagyobb a halálozás.

#100: én normális hangnemet ütöttem meg, nem tudom neked miért nem sikerült. Nem mondtam ellent saját magamnak, csak nem megy a szövegértés: a tudomány úgy működik, hogy amíg nincs valamiről adatod, addig semmit nem állíthatsz, az elkövetkezendő 5 évről pedig nyilván még nem tudunk semmit. De ha a korábbi, már bizonyított és alátámasztott ismereteinkre hagyatkozunk, mint például arra, hogy tudjuk, hogy az mRNS pár nap alatt lebomlik, akkor belátható hogy a szinte kizárt az valóban szinte kizárt. Ne haragudj, 5 napra meghalt..? Ezt nem tudtam értelmezni. Sajnálom ha nem ütöm meg az általad elvárt színvonalat, szerencsére szabad orvosválasztás van, nem kötelező hozzám jönni. És honnan kellene tudnom, hogy mi van a sráccal? Hívjam fel utána minden nap vagy mi? Szerintem ő is furcsállná. Ettől függetlenül természetesen érdekel a sorsa, és remélem jól van. Ahogy minden más beteg is, akinek az ellátásában valaha részt vettem.

#113: nagyon jó, hogy ezeket leírtad, kimásoltad, de mit szerettél volna ezzel elérni? A segédanyagokkal semmi baj, az alumínum-hidroxid nem egyenlő alumínium, ez az immunrendszeres cikk pedig még validálva sincsen, nem véletlenül, olyan állításokat közöl le, amiket nem tud alátámasztani számadatokkal. Értem én, hogy más az álláspontod, de szerintem az nem érv, hogy "az orvosoknak ne higyjél mert ilyenek meg olyanok".

2021. máj. 24. 12:27
 130/614 anonim ***** válasza:
89%
128: mennyi az a "sokkal"? Szavakkal dobálozni mindenki tud. Az én ismeretségi körömben MINDENKI könnyen átvészelte a covidot (magamat is bele értve), vagy el se sikerült kapnia, így kicsit nehezen tudom hova tenni ezt a "mindmeghalunk" hozzá állást.
2021. máj. 24. 12:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!