Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/614 anonim ***** válasza:
16%

Pl a vérrögképződésre nagyobb az esélye annak aki átesett a covidon, mint akit beoltottak.

A covid hosszútávú hatásait még nem ismerjük.

2021. máj. 24. 12:57
 132/614 anonim ***** válasza:
2%

"Unokatestvérem felesége körzeti orvos mellett asszisztens."

Hiteles információk, első kézből. :D

2021. máj. 24. 13:40
 133/614 anonim ***** válasza:
100%
132: neked ki a hiteles forrás? Müller Cecília? Volt már olyan, hogy fél órán belül nem változtatta meg a véleményét... Ne legyél nevetséges
2021. máj. 24. 17:04
 134/614 anonim ***** válasza:
82%

Szánalmas vagy. Nem a lefizetett "szakemberek" a hiteles forrás.

Szlávik egyszer azt mondja, hogy fontos az oltás, az ATV-ben meg kijelenti, hogy jelenleg gyógyszerkísérlet zajlik az egész bolygón. Ők neked a hitelesek? Akik pénzért k..rvulnak?

Saját tapasztalat, az a hiteles, nem az, amit a mainstream médiából hallasz.

2021. máj. 24. 17:14
 135/614 anonim ***** válasza:
83%
#132! Bizony, a te információd sokkal hitelesebbek, mer' a tévé is megmondta, meg a zinternet. Van esetleg arra is érved, miért vagy olyan biztos benne, hogy egy vadidegen ember jobbat akarna neked, mint a saját rokonod?
2021. máj. 24. 17:15
 136/614 anonim ***** válasza:
81%

"#113: nagyon jó, hogy ezeket leírtad, kimásoltad, de mit szerettél volna ezzel elérni?" - Én csak a 109-nek válaszoltam, aki forrásokat kért.

"A segédanyagokkal semmi baj, az alumínum-hidroxid nem egyenlő alumínium" - De, van velük baj, az alumínium-hidroxiddal is, ld. 117. válaszom.

"ez az immunrendszeres cikk pedig még validálva sincsen, nem véletlenül, olyan állításokat közöl le, amiket nem tud alátámasztani számadatokkal." - Még nincs, de vissza se vonták ezidáig, vagyis lehet, hogy elfogadják. Ezért is írtam korábban, hogy "átprogramozHATja az immunválaszokat". Honnan veszed, hogy nem tudja alátámasztani az állításait?

2021. máj. 24. 17:32
 137/614 anonim ***** válasza:
16%

"neked ki a hiteles forrás? Müller Cecília?"

Egy névtelen fórumozó unokatestvérének a feleségénél, aki egy körzeti orvos mellett asszisztens, szóval nála még Müller Cecília is hitelesebb. Ami azért nagy szó.

2021. máj. 24. 20:20
 138/614 anonim ***** válasza:
88%
Te észlény, neked lehet, hogy hitelesebb forrás egy megvásárolt vadidegen, mint egy szintén vadidegen névtelen fórumozó unokatestvére, de itt arról van szó, hogy a névtelen fórumozónak nyilván nem. Ő a saját tapasztalatait írta le, és a saját rokonának nyilván jobban hisz, mint egy lefizett szenilis néninek aki össze-vissza beszél. Minden normális ember így tenne. Ehhez képest az oltásfanatikusok mindenféle konteósnak, meg laposföld hívőnek kiáltanak ki minden oltatlant, mert minő borzalom, képesek a saját szemüknek hinni, a saját családjuknak a saját tapasztalatuknak. Nekem nincs egészségügyis rokonom, de ha lenne, egy percig nem gondolkodnék, hogy kiben bízom jobban.
2021. máj. 24. 20:33
 139/614 anonim ***** válasza:
21%
Mindenkinek van egy érdekrebdzsere, amiről nektek a karosszékből fingotok sem lehet... nagyon vigyznék, mire építek kártya várat.
2021. máj. 24. 21:15
 140/614 anonim ***** válasza:
63%

139 Értékrendszer? Előbb keresd meg az ágy alatt a helyesírási szótárt. Vagy írj legalább alá magyar szöveget.

132 Nekem a bátyám feleségének a húga, akinek a lányának az élettársának az unokanővére, kórházban takarít, és ez hiteles.

2021. máj. 24. 21:45
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!