Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
#278! Én is autoimmun beteg vagyok, de azért nem úgy kelek minden nap, hogy jaj, biztos elvisz a Covid, meg egyébként is mind meghalunk!
Én nem oltattam. De ha te igen, és mégis attól félsz, hogy elkapod/apukád elkapja és úgyis meghaltok, akkor mégis mi értelme volt? Egész életedben rettegni akarsz, vagy mi? Nem tudom, én már úgy látom, hogy egyesek úgy megszokták a rettegést, meg a karantént, hogy el se akarják engedni. Mi értelme van a hosszú életnek, ha a szobádban ülsz és maszkban rettegsz?
Nos eddig senkit nem ismertem közelről aki meghalt.
Most 2 ember is elhunyt a családból.
Igaz őket sem ismertem de édesanyám gyászolja őket...
Szóval megkapták a szurit, Romániában éltek.
Eddig sem akartam az oltást ezután sem fogom akarni, aki szerint kötelezővékéne tenni mert ilyet is lehet itt olvasni, annak, azoknak üzenem, hogy golyót a fejbe kéne kötelezővé tenni.
1 hét alatt 2 ember oltás után.
Kérdező! Várj még ezzel a döntéssel...
283
Ha beléd kerül a vírus, hacsak nem nagyon kicsi részecskeszámmal, akkor beteg leszel, placebo ide, placebo oda.
284
Az autoimmun erős gyanúja mostanában derült ki, sajnos a Sinopharmot adattam be, nos vagy van védettség, vagy nincs.
Másrészt ha kevesen oltatják be magukat, akkor az életben nem lesz ennek vége, el is húzódik és jönnek a mutációk is.
Ember, orvosok milliói jutnak más következtetésre!! Nem igaz, hogy meg se érzik az emberek! Ráadásul COPD-vel vagy autoimmun betegséggel... Ráadásul az enyém egyelőre enyhének tűnik, lehet egy fertőzés kell a belobbanásához.
Ehhez a kérdéshez érkezett egy orvostanhallgató illetve egy COVID-osztályos ápoló:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__111..
Az utolsó 1-2 oldal a lényeg.
Rengeteg ember halt meg vagy poszt-COVID-os jelenleg azok közül, akik ugyanúgy álltak hozzá, mint ti.
Egy kutatást se tudtok felhozni, ami azt támasztaná alá, hogy a COVID veszélytelen lenne a többsége. Nem, nem hiszek az ismerősi körötökben tapasztaltaknak, mert ti a szerencsés szórásba kerültetek. A BKV-sok például nem. Nagyon nem. A volt gimim tanárai sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!