Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/614 anonim ***** válasza:
85%

330-as

Az a legszomorúbb, h nagyon sokan vannak, akik ezt gondolják. Tényleg nem tanulnak a múltból, sőt letagadják, el sem hiszik, h újra ilyesmi megtörténhet.

2021. máj. 29. 13:01
 332/614 anonim ***** válasza:
79%

328-as

Ha lesz ilyen, akkor remélem nem csak pár embert vesznek elő, akik valójában nem az igazi felelősei ennek az egész színháznak. Igaz mindenkit meg kellene büntetni, a szolgáikat is, h ne fordulhasson elő többé ez a felfordulás.

2021. máj. 29. 13:12
 333/614 anonim ***** válasza:
83%
332 Lesz igen, meg lehet találni a neten. De kit vesznek bűnösnek ki tudja. Akik nagyon fenn vannak, a fejet biztos nem érinti. Politikusok orvosok színészek. A bakát se mentesíti csak parancsot teljesít. Orvosok százai Németország Hollandia Anglia,és ügyvédek szerveződnek, hogy leleplezzék, és bűnhődjenek a felelősek. Magyarország kiemelt helyen van aki nézi az uniós parlamenti üléseket tudja, unió szerint a demokráciát a földbe taposták nálunk.
2021. máj. 29. 13:54
 334/614 anonim ***** válasza:
13%
Veszélyes, amit csináltok és kimeríti a bűncselekmény fogalmát.
2021. máj. 29. 15:05
 335/614 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Ennyire képesek az oltásellenesek. Ez a szintjük. Rombolás, rongálás, primitív fröcsögés, minden tudást nélkülöző hőzöngés. Látszik, hogy a tanulatlanabb, primitívebb réteg vevő az ilyen áltudományos szarságokra.

2021. máj. 29. 15:10
 336/614 anonim ***** válasza:
11%
332, 333: őszintén sajnállak titeket, hogy ilyen tévképzetekben kell élnetek, elég rossz lehet.
2021. máj. 29. 15:16
 337/614 anonim ***** válasza:
77%
334 tegyél feljelentést
2021. máj. 29. 16:03
 338/614 anonim ***** válasza:
81%
335 még egyszer leírom: senki nem oltás ellenes. Nekem mindegy, hogy oltatsz-e vagy sem... Élsz vagy halsz
2021. máj. 29. 16:03
 339/614 anonim ***** válasza:
81%
336 mondja a bagoly a verébnek
2021. máj. 29. 16:11
 340/614 anonim ***** válasza:
81%
335 Rongálni nem kéne, de te egy vicc vagy komolyan. Itt akikkel vitázol senkinek nincs baja veled, oltass ha akarsz minden évben, de mért támadod aki nem? Nem kötelező, még orvosok közt sincs egyetértés . Folyamatosan generálod, és ha idetéved valaki belekötsz. Nem te vagy a hibás, vannak még sokan akik csak az orrukig látnak. Élni és élni hagyni, élj boldogan védve vagy, mi meg lehet belehalunk a vírusba, örülj neki, hisz utálsz mindenkit aki nem oltatta be magát, akkor mi a problémád?
2021. máj. 29. 17:31
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!