Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/614 anonim ***** válasza:
18%
376 Indiában most milyen az idő?
2021. máj. 31. 16:36
 382/614 anonim ***** válasza:
80%
Jaj, ne legyél rosszindulatú! Az a meleg nem ez a meleg, na😂 Vírus ott van, ahol mi mondjuk, ne kérdezz butaságokat 😀
2021. máj. 31. 16:44
 383/614 anonim ***** válasza:
86%

Társkeresőt böngészve, sok helyen van napló, egyre gyakrabban olvasok hasonlókat mint ez! 49 éves nő, 5 hónapja tart elég hosszú mellékhatás, és rengeteg hasonló, nem facén, nem Gödény hívő, csak egy társkereső.

Hosszabb ideje olyan az energiaszintem, mint akinek már csak hetei vannak hátra… Pedig én mindig energikus, „mindent megoldok és megcsinálok” típus voltam. Ha nagyon akarom mihez kötni ezt az állapotot, akkor az talán a Covid oltásom időpontja (január 7). A második adagot már meg se kaphattam, mert olyan erős reakciókat váltott ki. Antihisztamin, infúzió, kb 4 órás procedúra volt mire el mertek engedni. Azóta minden okés, kivéve ez a bosszantó mértékű fáradtság…

2021. jún. 1. 21:47
 384/614 anonim ***** válasza:
98%
Nemrég olvastam egy tanulmányt. A fáradtságot, halált az okozza, hogy a tüskefehérjék hozzákötődnek az ACE2 nevű enzimhez, ezáltal elzárják a mitokondriumok felé a molekuláris jelkibocsátást. Emiatt pedig széttöredeznek a mitokondriumok. Szóval a fehérje károsítja az érrendszeri sejteket (endothelsejtek), főleg szív és érrendszeri betegségeket okoz. Ezt be is bizonyították.
2021. jún. 2. 11:02
 385/614 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk épp most temetnek egy 70 körüli roma bácsit szól a sirató egy órája . covidban halt meg azt nem tudom volt e oltva. heti 2 temetés átlagban .már lassan megtanulok cigányul sajnos. oltás ide oda meghalnak az emberek .elérték a céljukat.
2021. jún. 2. 14:57
 386/614 anonim ***** válasza:
5%
385 és a föld népessége tovább növekszik... Milyen célrol is beszélünk?
2021. jún. 2. 17:33
 387/614 anonim ***** válasza:
86%

Majd szép lassan kiderülnek a mellékhatások, és ez még nem hosszútáv, majd 4-5 év múlva

[link]

2021. jún. 2. 20:41
 388/614 anonim ***** válasza:
83%
#387! Ugye, milyen zseniális ötlet? Adassák be a fiatalok az oltást, mert a fertőzéstől ugyan nem védi meg, de a kórházba kerüléstől, amire amúgy hatalmas, 0,000000001% esélye volt, igen. Így viszont örülhet, mert ha szerencséje van, csak röpke 4 napot kell kórházban töltenie. Tiszta haszon👍
2021. jún. 2. 20:51
 389/614 anonim ***** válasza:
4%
Elképesztő, hogy mennyire primitívek vagytok ti, oltásellenesek. A szövegértéssel nagyon rosszul álltok, forráskritikáról nem is hallottatok még, és - ami a legrosszabb - félelmetesen rosszindulatúak vagytok.
2021. jún. 2. 22:56
 390/614 anonim ***** válasza:
96%

389 akkor mi ugye mind meghalunk a butaságokunktól, te meg élhetsz boldogan a tudós barátaiddal. Mondjuk ha nem kellene többet hallgatom ezt az agymosott szöveged, bíz isten, még benne is lennék.

Ismét leírom te félkegyelmü félanalfabéta: itt senki nem oltás ellenes... Ha látni akarsz egyet, keresd a mumus mellett a szekrényben, ezután kérd meg anyukádat, hogy zavarja el, hogy békében tudjál csicsikálni.

2021. jún. 2. 23:17
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!