Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
Sajnos a kínai vakcinával kapcsolatos kérdéseimet nem tudtam már feltenni, de szívesen megkérdeztem volna azt is, hogy a kormánystatisztika alapján miért a kínai után van arányaiban a legtöbb halott és legtöbb megbetegedés. Illetve a napokban kiderült, hogy annyira nem is véd az a vakcina, lehet kell majd egy másik oltás is mellé.
Nekem ebből a beszélgetésből egyértelműen az jött le, hogy az orvos sem tud mindent és nem feltétlenül tájékozódik annyi forrásból, mint egy "hozzá nem értő".
Az, hogy valaki orvos, még nem jelent semmit. Orvos és orvos vélemény között is van különbség. Sőt! Egy nem orvos lehet jobban is tudhat valamit.
És ha már egy ilyen fontos döntésről van szó, igenis hadd kérdezzek már másik oltásokról.
Az AstraZenecát és a Janssent több országban betiltották, mert vérrögképződést okozhat! Ne felejtsük el azt se, hogy a Jonhson & Johnsonnak volt már rákkeltő hintőporuk is és most pedig ez...
Nemrég pedig kiderült, hogy az MRNs oltások a fiatalok körében szívizomgyulladást okozhatnak.
8 miliárd lassan a Föld populációja, abból közel 4 millió ember halt meg covidhoz köthetően. Az 0.05%, ha jól számolom.
Egy olyan vírus miatt, aminek 0.05% a világon a halálozási rátája, lezártunk mindent. Ami a fiatal, egészséges embereket szinte nem veszélyezteti, ellenben az oltással.
Logikátlan döntések tömkelege születik, hadd említsek egy újabbat; a bkv buszokon az első üléseken nem lehet ülni, de az első ajtónál lehet állni a sofőr kabinjánál.
Vagy a Budapest Parkba, ami egy fedetlen szórakozóhely nem mehetsz oltás nélkül, de a Deákon a teraszon nyugodtan táncolhatsz rengeteg emberrel körülvéve.
Ez az egész a pénzről, a választások elcsalásáról, az üzletek újraelosztásáról szól.
Senki nem vírustagadó, senki nem oltásellenes, mi több forrásból tájékozódunk, csupán egy józan paraszti ész kellene.
Egyébként az orosz vakcinára is kíváncsi lennék, hogy milyen hírek lennének utána, ha engedélyeznék Európában. Én kivárok még, hogy többet tudjunk, akár a hosszú távú hatásokról.
A halálozási rátát az összes esethez képest számoljuk, nem pedig populációhoz.
Ha 10 000 a populáció, 1 000 eset történt és 200 hálál, akkor mennyi a halálozás, azaz a betegek mekkora hányada is hal meg? Naugye!
Az mRNS vakcinák néhány esetben okoztak szívizomgyulladást. A COVID jóval több esetben, a mi korosztályunkban.
Igen,vannak túlzások és apró ferdítések a történetben🤭
434-es nem mindenkinek tűnik fel.Illetve ha feltűnik és mondani merészeli akkor megtámadják hogy konteós,oltásellenes,Gődényista,laposföldes,pusztuljon el a lélegeztetőgépen és még mit tudom én milyen butaságokat mondanak mert azt hiszik minden fekete vagy fehér.Nem mindenki szektás de ezt nem értik.Az oltás fanatikusok vagy vakcinácik pedig teljesen normálisak szerintük🤷♀️
Nem lehet érteni és nem is kell.Az idő úgyis igazolni fogja kinek volt igaza és ki tévedett egy jó nagyot
Feltűnik a sok beteg csak nem az oltástól van🤦♂️Merő véletlenek sorozata.Ha úgyis van akkor ki kellene vizsgálni az embereket oltás előtt illetve tesztelni sem ártana mert nem jó ráoltani a koronára főleg a járvány kellős közepén.Régen nem oltottak ilyenkor de mostmár lehet hm
Az az eleje volt.Persze hogy durva volt de ez már nem az eleje....
Jajjj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!