Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
470
Összefüggéstelenül írsz és személyeskedsz is.
Nem minősítettem magam hobbi virulógusnak.
Köztem és a 4 kuruzsló között az a különbség, hogy nem állok ki emberek százezrei elé veszélyes butaságot terjeszteni. Illetve nem árulok olyan terméket, amiben amúgy én magam se hiszek.
"ez lehet bizonyos szempontból a leghatékonyabb, de nem az egyetlen"
Mi lehet még a megoldás, hogy:
1. Ne omoljon össze az egészségügy a terheléstől?
2. Ne haljanak bele akár 30-40 évesek is a betegségbe?
3. Ne omoljon össze a gazdaság?
Komolyan nyitott vagyok a válaszra.
472
Szerintük annak lesz baja a COVID-tól, aki nem él lelkileg-testileg teljesen egészségesen és le van gyengülve az immunrendszere (sicc!).
Az egyetlen hatékony megoldás az oltás, nem létezik más csak az, mit nem lehet ezen érteni. Mindenki adassa be az oltást, és véget ér a járvány. mindenki beteg lesz,aki nem oltott és egy oltatlan se remélje megússza a többi bátor önfeláldozó hős oltott mögé bújva. nem ússza meg beteg lesz. Oltani oltani.
Ezt a hivatalos szöveget kárálja pár agy mosott papagáj itt is.
#472: A megoldás a korai kezelés lenne (első tünetek megjelenésétől). Vannak rá hatékony, olcsó gyógyszerek, de ezek használatát minden eszközzel próbálják megakadályozni. Magyarországon pl. az ivermectin forgalmazása tilos. (Még véletlenül felírná pár orvos, követelnék az emberek, és a gyakorlatban is kiderülne, mennyire hatásos...)
Ehhez képest azok, akik elkapták a vírust, mire számíthatnak? Menjenek haza, szép csendben várják meg, amíg esetleg súlyos állapotba kerülnek, közben pedig lefertőzhetik a családtagjaikat is (pedig ők is kaphatnának megelőzésképpen ivermectint). Mintha direkt arra menne ki a dolog, hogy sokan kapják el a vírust és sokan kerüljenek kórházba. Ha pedig kórházba kerültek, láthatjuk, mennyire hatékonyan gyógyítják meg őket... :(
A riasztó statisztikákkal pedig rá lehet venni a lakosság jó részét, hogy adasson be magának olyan vakcinákat, amik csak vészhelyzeti engedélyekkel rendelkeznek, és még csak most derülnek ki a hosszabb távú mellékhatásai. Szerinted ez rendben van így?
Ez a második nyarunk, amikor látványosan visszaszorul a vírus. Ebből arra lehetne következtetni, hogy ugyanolyan szezonális jellege van, mint az influenzának. Mi lehet az oka? Csak tán nem az, hogy nyáron az embereknek magasabb a D-vitaminszintje? (Mivel még tart az iskola, az nem lehet épkézláb magyarázat, hogy a gyerekek most nem terjeszthetik.)
474
Nekem például ki mosta ki az agyam 2010-ben és utána pár évvel, amikor utánajártam dolgoknak, ami alapján ugrottam is 2018-ban influenza ellen oltatni, amikor a munkáltató ingyen hozzáférhetővé tette?
Az a gondom, hogy ti folyamatosan személyeskedtek, bántó dolgokat írtok, érveitek nincsenek, a logikusan levezetett érveinket ignoráljátok, az látszik, hogy középsulis biosz-ismeretek hiányoznak, csalóktól linkeltek, ha véletlenül linkeltek, komoly oldalakról származó linkeket ignoráltok.
Teljes populációhoz nézitek a halálozást, ignoráljátok, amikor írjuk, hogy ez így fals, nem így kell. Ha az oltás 1:100 000 eséllyel gondot okoz, arra ugrotok, de hogy a COVID egy relatív fiatal esetén is kb 0,5-1 % eséllyel okoz halált illetve sok forrás szerint 70%-ban tartós egészségkárosodást, az smafu.
Komolyan itt van a Hülyék Paradicsoma.
466,475 Egyet értünk!
Annyi kiegészítést még tennék a H1N1 vakcináról hogy gyermekeknek okozott maradandó károsodást és ezt is próbálták volna ráerőltetni az emberekre csak meg lett akadályozva.Másik dolog hogy a gyógyszergyáraknak nem érdeke hogy hatékony gyógyszer legyen piacra dobva mert 1,a pénz miatt,2 mert a gyógyszerre kell garanciát vállalni a vakcinákra nem kötelező,3 ki kell kísérletezzék a populáción már aki engedi a gmo technológiát amit eddig csak állatokon tudtak véghez vinni szegényeken.
Maga egy Merck-es ex dolgozó mondta el egy interjúban hogy vigyázni kell ezekkel a vakcinákkal de nagyon.Nyilván hazudik.Milyen érdeke kívánja azt nem tudni de hogy a gyógyszergyáraknak érdeke kívánja azt tudjuk.
Az ivermectin hatásossága még nem bizonyított.
Linkelnél komoly, normális oldalt a H1N1 oltás gondjaitól?
Én 17 évesen megkaptam, jelentem, semmi gondot se okozott pár nap karfájdalmon kívül.
478 neked írtam az előzőt azt kihagytam.Van még pár ilyen cikk ha jobban körbenézel és szörnyű....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!