Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/614 anonim ***** válasza:
29%

Tessék:

[link]

Kit érdekel Szlávik? Egyáltalán azért tudom, hogy ki ő, mert a csapból is az folyik, mit mondtak a kormány bábjai.

Én személy szerint a biológiatudásom és hobbi szinten emberi szervezetről és immunrendszerről utánaolvasás alapján hiszem el azt, hogy a COVID veszélyes, a poszt-COVID gyakori, veszélyes és nem tudni, kinél alakul ki valamint a védőoltás az egyetlen megoldás.

2021. jún. 13. 00:16
 462/614 anonim ***** válasza:
25%
Fú, de undorító ez a nyikhaj, hogy még nem verték pofán. Na, csak nekem lett igazam, nem merik felvállalni a vitát. Gerinctelenségből jelesek.
2021. jún. 13. 00:37
 463/614 anonim ***** válasza:
11%

Mondjuk lehet benne valami, hogy hülyékkel tényleg nem akartak vitázni a szkeptikusok.

Nem, bocsánat, Gődényék nem hülyék, pontosan tudják, hogyan kell átverni az embereket.

2021. jún. 13. 00:42
 464/614 anonim ***** válasza:
79%
Ez a laposföld kifejezés is nagyon érdekes, tisztán mutatja, hogy a nagy állítólagos tudományhívőknek semmi közük a tudományokhoz, azt se tudják, hogy mi az a geo, vagy heliocentrikus világkép, stb. Bizony, a laposföld-elmélet tudományosan volt anno elismerve. Na erről ennyit.
2021. jún. 13. 00:52
 465/614 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy az is le van írva, miért így nevezték el a díjat.

Miért véded egyébként azokat a kuruzslókat?

2021. jún. 13. 00:59
 466/614 anonim ***** válasza:
86%
Hol védtem én? Idézzed légyszíves. Ja, nem tudtam, hogy igazság ennyire fájdalmas dolog, ők legalább kimondják, meg úgy jó sok országban. Nyilván, itt, a hitleri diktatúrában az ellenvéleménynek nincs helye. Szörnyű, hogy 11 év propaganda milyen hatással bírt az emberek lelkületére, a H1N1 óta ez a 180 fokos fordulat... szép teljesítmény. Na, de akkor, hogy az oltásról is beszéljünk, majd akkor beoltatom magam, ha a kormány az ellopott milliárdokat szépen visszaforgatja az eü-be, az orvoshiány ügyében tesz lépéseket, majd akkor. Vagy nekik csak jogaik lehetnek, kötelezettség semmi. Hogy is van ez?
2021. jún. 13. 01:06
 467/614 anonim ***** válasza:
20%
Miért, mi az a nagy igazság szerinted és mit mondanak más országokban?
2021. jún. 13. 01:10
 468/614 anonim ***** válasza:
81%
Ja, semmi, ha ezt józan paraszti ésszel nem vagy képes felfogni.
2021. jún. 13. 01:12
 469/614 anonim ***** válasza:
3%

"majd akkor beoltatom magam, ha a kormány az ellopott milliárdokat szépen visszaforgatja az eü-be"

Semmi köze a járványnak és az oltóanyagoknak a kormányhoz. Ne azért (ne) oltasd be magad, mert (nem) tetszik ez a vezetés. Szóval ne vond össze a lovat a citrommal.

2021. jún. 13. 01:46
 470/614 anonim ***** válasza:
84%
461 amikor valaki leír egy olyan mondatot, hogy "az egyetlen megoldás", azzal a beszűkült tudattal felesleges beszélgetni tovább. Az életben soha semmire nem egyetlen megoldás létezik, ez lehet bizonyos szempontból a leghatékonyabb, de nem az egyetlen. Az, hogy te egy egybites világban gondolkodsz, téged minösit. Elítéled a hobby virologusokat, majd leírod, hogy te is az vagy... a végzett orvosokat, szakembereket, akik megkérdőjelezik a féligazságaid, koklernek minősíted... Téritesz itt, mint Jehova tanúja... Büdi az izzadtságszagod, gondolom egy éve a kakidtol büzlöttél
2021. jún. 13. 05:07
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!