Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/614 anonim ***** válasza:
27%
487, az övet azért kötjük be, mert büntetnek érte.
2021. jún. 13. 12:36
 492/614 anonim ***** válasza:
70%

Miért vitatkozik mindenki?

Nem vagyunk egyformák.

Oltás, nem oltás.

Mekkora dilemma...

Ha nem lenne szponzorálva kB sz@rna a legtöbb ember rá.

Mint az influenzára kB.

Miért szakízjátok így ketté az országot?

30 éve ez megy...

Faxnak nem bírnak az emberek élni egymással?

Sokkal jobb volt amikor még tájékozatlan voltak az emberek.

Nem baxtatták egymást így...

2021. jún. 13. 12:39
 493/614 anonim ***** válasza:
81%
487 Az autó biztonsági öv elég szegényes hasonlat. Mivel életet ment baleset esetén, és semmi mellékhatása nincs használat után.Tehát bekötöm, nem azért mert kötelező, hanem mert hasznos. Ha minden bekötés után lenne esélyem mellékhatásokra, szédülés hányás, láz, sokk, fél arc lebénulás, fáradság,akkor kétszer is meggondolnám megéri e nekem ezt a sok szart elviselni, hátha egyszer balesetem lesz. Keres valami értelmes hasonlatot, ez elég butácska.
2021. jún. 13. 13:12
 494/614 anonim ***** válasza:
15%

493

Az oltás által kiváltott immunreakció és így a tünetek nagyságrendekkel kisebbek, mint maga a betegség által kiváltottak.

A tartós egészségkárosodás százszor, ezerszer kisebb eséllyel alakul ki az oltás után, mint a betegség után.

És ha van itt valaki, akinél enyhe volt a COVID, akkor kérem ne a saját példájával jöjjön.

Én például tünetmentesen voltam bárányhimlős, bár az is lehet, hogy egy vagy két pörköm volt. 25 éves koromban pont ugyanolyan szerológiai vizsgálat mutatta ki, hogy átestem rajta, mint amilyeneket most csináltatnak sokan a COVID miatt.

Akkor most kezdjem el szajkózni, hogy a bárányhimlő nem veszélyes, enyhe betegség, nem is viszket, nincs is szövődménye?

Magyaros kajákon nevelkedtem, de volt zöldség, gyümölcs (és ovis koromban még belém is bírták diktálni), ősztől tavaszig adtak multivitamint, nem engedtek túl sok édességet enni. Most fogjam erre a tünetmentes bárányhimlőt? :D

Szerencsére már az ellen is kötelező az oltás.

2021. jún. 13. 13:29
 495/614 anonim ***** válasza:
77%
Hajjaj... ismét a papagáj üzemmód ON. Mikor merül le az elem?
2021. jún. 13. 13:39
 496/614 anonim ***** válasza:
23%

Jajj istenem, de aggódtok azon hogy hosszú távú hatásai lehetnek esetleg, 0,001% eséllyel, bezzeg a covid bizonyítottan károsodást okoz kisebb nagyobb mértékben a fertőzöttek 20-30%-nál..

Na az ilyenek miatt kéne kötelezővé tenni az oltást, más hülyesége miatt nem szeretnék majd újra a négy fal között élni..

2021. jún. 13. 13:49
 497/614 anonim ***** válasza:
73%
496: aztán miért nem kötelező az oltás? Mert akkor a sehova se tartó okoskodás helyett FELELŐSSÉGET is kellene vállalni annak, aki egy kísérleti gyógyszert kötelező jelleggel a világra szabadít... Ha nem érted a fogalmat, esetleg keress rá ;)
2021. jún. 13. 13:54
 498/614 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ha biztos lennél az igazadban, nem itt győzküdnél olyan embereket, akik szemnmel láthatólag nem kíváncsiak rád meg a gyöksziségedre, hanem élveznéd az életed... oka van, hogy nem teszed, legalább magadnak ne hazudj
2021. jún. 13. 13:55
 499/614 anonim ***** válasza:
15%

497: de én pontosan értem a fogalmat, azért is oltattam be magam fiatal létemre is, mivel felelős vagyok más esetleg nem oltható, gyenge immunrendszerű idős hozzátartozóval, emberrel szemben.

Ha mindenki úgy gondolkozna mint az oltatlanok, még nagyon sokáig járvány lenne..

2021. jún. 13. 15:37
 500/614 anonim ***** válasza:
77%
499 Te nem felelős vagy hanem egyszerűen.......
2021. jún. 13. 15:42
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!