Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/614 anonim ***** válasza:
0%

A spanyolnáthának pont az eleje nem volt durva, később durvult be.

Miért ne lehetne durva egy járvány akkor, amikor már nem az eleje?

2021. jún. 12. 09:09
 442/614 anonim ***** válasza:
94%
Senki sem mondta hogy nem lehet durva.Csak sok a furcsaság ekörül az egész körül,ennyi.Engem már nem érdekel ez az egész téma mert már egy éve ez megy és nagyon unalmas már.Mindenki unja már ez kijelenthető
2021. jún. 12. 09:14
 443/614 anonim ***** válasza:
3%

"Sajnos a kínai vakcinával kapcsolatos kérdéseimet nem tudtam már feltenni..." - nem csodálom, hogy nem volt már idege hozzád.

"...de szívesen megkérdeztem volna azt is, hogy a kormánystatisztika alapján miért a kínai után van arányaiban a legtöbb halott és legtöbb megbetegedés." - És ő ezt honnan tudja. Azt a statisztikát inkább hagyjuk, de a,úgy arról szól, hogy hányan haltak meg az oltás ELLENÉRE koronavírusban - nem pedig MIATTA.

"Nekem ebből a beszélgetésből egyértelműen az jött le, hogy az orvos sem tud mindent és nem feltétlenül tájékozódik annyi forrásból, mint egy "hozzá nem értő"."

Valószínűleg ő is olvas sok mindent, de a mindenféle forrást mellőző áltudományos cikkeket nem kívánja veled megvitatni. Van más dolga is.

Az, hogy valaki orvos, még nem jelent semmit. Orvos és orvos vélemény között is van különbség. Sőt! Egy nem orvos lehet jobban is tudhat valamit.

"8 miliárd lassan a Föld populációja, abból közel 4 millió ember halt meg covidhoz köthetően. Az 0.05%, ha jól számolom." Ne a Föld lakosságát számold, hanem az igazolt fertőzöttek és a halálozás viszonyát. Észak-Koreában például hivatalosan egyetlen fertőzött sem volt. Te ezt elhiszed?

"Ami a fiatal, egészséges embereket szinte nem veszélyezteti, ellenben az oltással." Tegnap is meghalt egy 33 éves nő, alapbetegség nélkül, illetve egy 46 éves férfi, akinek magas volt a vérnyomása. Miről beszélsz te?

"Logikátlan döntések tömkelege születik..." Ez igaz. És ennek mi köze van az oltásokhoz? Azokat nem a kormány fejlesztette ki.

"Senki nem vírustagadó, senki nem oltásellenes, mi több forrásból tájékozódunk, csupán egy józan paraszti ész kellene." Ti összeesküvés-elméletekből tájékozódtok, (józan paraszti) ész nélkül.

"Én kivárok még, hogy többet tudjunk, akár a hosszú távú hatásokról." Szíved joga, de legalább ne lennél ennyire büszke rá.

2021. jún. 12. 13:48
 444/614 anonim ***** válasza:
77%

"Szíved joga, de legalább ne lennél ennyire büszke rá."

Nem érzed cikinek hogy be vagy oltva? Nekem lesülne a bőr a pofámról.

2021. jún. 12. 13:51
 445/614 anonim ***** válasza:
4%

Erre nem válaszoltam:

"Az, hogy valaki orvos, még nem jelent semmit. Orvos és orvos vélemény között is van különbség. Sőt! Egy nem orvos lehet jobban is tudhat valamit."

Na, ez tipikus. A tízmillió fociedző országában az elmúlt hónapokban hirtelen megjelent tízmillió orvos és virológus. Mégis mit tudhatsz te jobban egy orvosnál, aki elvégezte az egyetemet és naponta találkozik betegekkel? Komolyan gondolod, hogy az internet böngészésével te többet fogsz tudni nála? Vegyél már egy kicsit vissza az arcodból.

2021. jún. 12. 13:54
 446/614 anonim ***** válasza:
17%

"Nem érzed cikinek hogy be vagy oltva? Nekem lesülne a bőr a pofámról."

Nem érzem cikinek és büszke sem vagyok rá. Azt tettem, amit minden normális embernek tennie kell.

2021. jún. 12. 14:10
 447/614 anonim ***** válasza:
80%
446 igazad van te normális vagy, mert az a normális ha azt teszed amit más tesz, és mond. Még büszke is vagy rá, hogy be vagy oltva, az már beteges.Amit minden normális embernek tennie kell, ezt írod. nekem meg az a nem normális, maga a szó, hogy kell. Egy szabad embernek, ne mond, hogy kell, ki a pitli vagy te , hogy döntesz már szabadságáról,sajnos még sok ilyen van, aki azt hiszi joga van megmondani egy másik embernek, mit tegyen. Minden ember szabadnak, és egyenlőnek születik, majd idővel kihalnak akik mások felett akarnak uralkodni.Ez a nem normális!
2021. jún. 12. 14:45
 448/614 anonim ***** válasza:
81%
Nincs olyan, hogy kell!!!Egy normális világban!!!
2021. jún. 12. 14:47
 449/614 anonim ***** válasza:
80%
2021. jún. 12. 17:19
 450/614 anonim ***** válasza:
25%

"igazad van te normális vagy, mert az a normális ha azt teszed amit más tesz, és mond"

Mert te mit teszel? Olvasod a béna összeesküvés-elméleteket, és követed a paranoiásokat.

"Nincs olyan, hogy kell!!!Egy normális világban!!!"

De van.

" [link]

Ossz már meg egy épkézláb tanulmányt Facebookos mémek helyett. Ez nem vitaalap.

2021. jún. 12. 20:10
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!