Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/614 anonim ***** válasza:
84%
359- 360 Szerintem is egy valaki írja ugyanazokat, mint egy papagáj, a kés- kanál hasonlat tetszett. :) 5 millió beoltott, és már stagnál, de ahogy az influenza elleni oltás max egy évig véd, ez se jobb. Kíváncsi vagyok ősszel lenullázzák, és újra kezdik számolgatni az oltottakat?
2021. máj. 30. 21:08
 362/614 anonim ***** válasza:
76%
6 embert ismerek aki beoltatta magát kb a több ezerböl. hol van itt beoltva 5 millió hülyk vagytok? hazudik a kormány hogy oltasd magad a belgák az angolok már az utcán vannak és tüntetnek AZ IDEGMÉREG ELLEN mert az a halál .
2021. máj. 30. 21:13
 363/614 anonim ***** válasza:
79%
362 valószínű manipulálva van az is és nincs 5 millió , de kétszer oltott meg a közelbe se lesz. Sok olyat ismerek aki már nem kéri a másodikat. Van aki azért mert meghalt, van aki meg olyan vacakul lett tőle azért nem kéri.
2021. máj. 30. 21:31
 364/614 anonim ***** válasza:
0%
Minden bizonnyal.. :D XD
2021. máj. 30. 21:48
 365/614 anonim ***** válasza:
89%
361-es Szerintem ez könnyen előfordulhat 😀 már most figyelmeztet a "halálfejű nő" a 4. hullámra. Bár állítása szerint kevésbé lesz veszélyesebb az oltottság miatt. Ha mindenki kellőképpen beoltakozik, akkor az már nagyon jó. 🤮
2021. máj. 31. 10:11
 366/614 anonim ***** válasza:
75%
[link] ezt olvassátok .aki nincs beoltva az veszélyezteti az oltottakat mert mutánsokat hordozhatnak. miközben az olyan országokban mutálodik ahogy szanaszéjjel vakcinázzák az embereket . Lassan lesz magyar mutáns is ezek szerint ? Kérdem én ha az oltatlan veszélyezteti az oltottat akkor minek oltat? hogy még jobban veszélyeztetve legyen?
2021. máj. 31. 11:50
 367/614 anonim ***** válasza:
95%
Na, jó ez már kész kabaré, és ro hadtul gusztustalanul átverik azokat, akik nem értik ezt a tudományágat. Hogy a jó életbe veszélyezteti az oltatlan az oltottat? Ilyen marhaságokat összehordani!
2021. máj. 31. 11:59
 368/614 anonim ***** válasza:
98%
Nemrég még az volt, hogy pár hét múlva jön az indiai mutáns és mindmeghalunk. Korábban azt hangoztatták, hogy nincs szezonális jellege a COVID-nak, ne is reménykedjünk, hogy nyáron alábbhagy (engem is folyton lehurrogott mindenki, amikor azt mertem mondani, hogy nálunk nyáron nem lesz semmi, ha lesz addigra nyájimmunitás, ha nem). Most meg már nyári szabadságra megy a vírus... Beszélnek ám összevissza :D
2021. máj. 31. 12:12
 369/614 anonim ***** válasza:
93%
Na amint elolvastam le is fagytam azért osztottam meg . ez a rusvai vagy ki a gecsi már azt se tudja mit hazudjon a népnek hogy lövese be magát. egyszer ö a tamasi meg még egy doki volt a tvben . a tamasi ugy leoltotta a másik kettöt . ennek majd felrobbant a feje az idegtöl gecc olyan veres volt. pont az ellenkezöjét állitotta mint ez
2021. máj. 31. 12:13
 370/614 anonim ***** válasza:
87%

Rusvainak nem az állat járványtan a szakterülete? Mindegy, nem is a lényeg, csak egyszerűen fel nem foghatom mennyire palira lehet ilyennel venni az embereket. Ha újabb lezárásokat, korlátozásokat vezetnek be ősszel, és senki nem cselekszik, ezt kismilliószor meg is fogják tenni.

A másik, hogy az egyik oldal szerint izolálva van ez a vírus, a másik szerint a mai napig nincs, azzal indokolva, hogy hiába kérte el több labor is az ezzel kapcsolatos dokumentumokat, azokat nem kapták meg. Szóval, ha tényleg nem izolálták, akkor mi van a kínai vakcinákban?

2021. máj. 31. 12:34
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!