Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vízhajtó segítségével mennyit...

Vízhajtó segítségével mennyit tud csökkenni a testsúly?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokat ettem, érzem, hogy a szervezetem rengeteg vizet megkötött, szeretnék megszabadulni ettől, jelentős súlyfelesleg is van rajtam.

Mi történne akkor, ha bioteches vagy hasonló koffeinmentes vízhajtó étrendkiegészítő tablettából sokat vennék be egyszerre? Gondolok akár egy egész kiszerelésre. Sikerülne akár 10 kg vizet eltávolítani a testemből egy nap alatt komolyabb komplikációk nélkül?

ma 13:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Elöször is garantáltan nincs benned 10 kg víz fölöslegben, mert akkor már az intenzív osztályon lennél.

Másodszor ha beszedsz egy csomó vízhajtót, akkor a sürgösségire kerülsze, mert összeomlik a keringésed.

Harmadszor 2, esetleg 3 kg-malö könnyebb lehetsz, de ez sem biztos,

Negyedszer, ha intenzíven sétálsz/futsz 2-3 órát naponta, a fölösleges víz is kimeny a szervezetedböl, meg még fogyni is tudsz, de értelmesebb módon.

ma 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem sikerülne, és veszélyes is lenne, ne csinálj ilyet.

Azon mit értesz, hogy a "szervezeted" megköti a vizet? Ödémásodsz valahol? Pl. bokád, lábad, kézujjaid? Mert ha igen, az egy orvosi kivizsgálást igénylő jelenség, lehet, hogy szívproblémád vagy veseproblémád (is) van.

Amúgy próbálj meg inkább egy normális étrendet összeállítani magadnak. Egyéb kevesebb egyszerű, feldolgozott szénhidrátot! A szervezetedben normál esetben a glikogén köti meg a vizet, ha a májból, izmokból, vérből a szervezeted felhasználja a glikogént, akkor a víz is ürülni fog (kb. 3x annyi, mint a glikogén volt, tehát akár 3-4 kg víz is!). Persze csak akkor, ha közben nem tolod utána folyamatosan a cukros, lisztes stb. dolgokat.

ma 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tagadom, gyors fogyási módszer után nézek és a kíváncsiság is közrejátszik. Az ok másodlagos.

A biztonságos, stabil, megbízható és hosszútávú fogyás módszereivel tisztában vagyok, köszönöm is a 2-es válaszolónak, de nem erre irányul a kérdésem jelen esetben.

ma 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen módszer. Ha lenne, akkor nem lennének elhízott emberek, hanem mindenki mondjuk hetente beszedne egy csodabogyót.
ma 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd meg #1-es tanácsát. Persze tudom, a reklámokban minden szép és egyszerű, de ilyen módon fogyás nincs.
ma 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
2-4 kilónyit lehajtani 1-2 nap alatt. Sportolók is csinálják, ahol súlycsoportok vannak. De 10 biztos nem lesz és hamar vissza is jön. Egyébként is zsír van rajtad feleslegként, nem víz...
ma 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!