Szeretnék elkezdeni calisthenic, vagyis saját testsúlyos edzést csinálni, ehhez adnátok segítséget?
nem írtál magasságot, súlyt, testzsírt, szóval étrendet nehéz mondani, ha gondolod, szálkásíts, amig jól érzed magad, utána mehet egy lassú tömegelés. Edzéshez meg menjen 3 napos teljes test egy héten, sok edzés terv van neten, pl.: https://www.youtube.com/watch?v=jwZQRSQlKJk
ahogy erősödsz menni fog egyre több húzódzkodás nem kell aggódni
Én régebben jártam edzőterembe 1,5 évet, és utána kihagytam egy évet (leeresztettem rendesen, csak a tapasztalat maradt meg). Aztán a haverokkal elkezdtük ezt a sportot ilyen edző parkokban. Először persze mindig rásegítéssel csináltunk mindent, és aztán próbálgattuk segítség nélkül is, és egyre jobban ment. Egyébként saját tapasztalat, hogy az akaraton és a motiváción dől el, hogy fogsz-e erősödni.
Néhány tipp:
-Egyél edzés előtt 3 órával lassan felszívódó szénhidrátot
-Edzés közben ne igyál egyszerre sokat
-Edzés után vigyél be sok fehérjét
-Futás elég egyszer egy héten, egy hosszabb távot
-Nagyon alaposan melegíts be, mert úgy jobban fogod bírni (legjobb szerintem a homorított felugrás, mert eléggé felpörget)
-Lefekvés előtt ne egyél szénhidrátban gazdag ételt, és lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél.
-Napi 4 étkezés minimum
-Nézd youtube-on a calisthenics unity csatornáját, én is onnan tanultam sokmindent
lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél.
ez hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!